ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δήλωση- σοκ από τον ιατροδικαστή: «Οι περισσότεροι στο Μάτι κάηκαν ζωντανοί» (vid)

1 min read

.

“Οι περισσότεροι κάηκαν ζωντανοί” ανέφερε πριν από λίγο ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας για τους νεκρούς από την πυρκαγιά στο Μάτι. 

«Βιώνουμε τη χειρότερη εμπειρία από το Σάμινα και το Ηλιος. Οι περισσότεροι στο Μάτι, κάηκαν ζωντανοί» δήλωσε  και σημείωσε ότι οι περισσότερες σοροί δεν είναι αναγνωρίσιμες εκτός από εκείνες που εντοπίστηκαν στη θάλασσα.

Οι περισσότεροι είναι απανθρακωμένοι”, είπε και ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει 73 νεκροτομές και αναμένεται αύριο να ολοκληρωθούν. Ο κ. Μπογιόκας φανερά συγκινημένος, υποστήριξε ότι βρέθηκε στη δύσκολη θέση να κάνει νεκροτομή σε μικρά παιδιά και πως η σημερινή ήταν η πιο δύσκολη μέρα, αν και έχει μετάσχει στο παρελθόν σε δύσκολες αναγνωρίσεις.

Επίσης,ανέφερε ότι δεν αποκλείεται να βρεθούν σποραδικά επιπλέον σοροί στα σημεία της πυρκαγιάς.

Όπως ανέφερε, θα χρειαστεί εξέταση του γενετικού υλικού προκειμένου να αναγνωριστούν οι σοροί και υπογράμμισε ότι είδη όπως σταυρουδάκια, βέρες, δεν είναι στοιχεία για να αποδοθούν στους συγγενείς.

«Οι συγγενείς έχουν ολοκληρώσει. Η λήψη γίνεται σ’ εμάς. Το σύνολο των συγγενών έχει δώσει υλικό, ενώ λίγοι που έχουν απομείνει θα δώσουν αύριο το πρωί», ανέφερε ο κ. Μπογιώκας.

Σημειώνεται, ότι οι Γερμανοί στέλνουν ειδικό κλιμάκιο για την αναγνώριση των θυμάτων, η οποία θα διαρκέσει αρκετές ημέρες.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.