ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
5 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο έλεος των διαρρηκτών τα χωριά της Σύρου

1 min read

Οι άγνωστοι δράστες έχουν «χτυπήσει» το τελευταίο διάστημα στην Ερμούπολη, αλλά και στον Φοίνικα, τον Γαλησσά και το Κίνι, ενώ εισέβαλαν ακόμη και σε μια αποθήκη στο γήπεδο της Άνω Σύρου

Τρέχουν και δεν φτάνουν τις τελευταίες ημέρες οι άνδρες της Αστυνομίας στην Σύρο, στην προσπάθειά τους να βάλουν τέλος στην δράση μιας σπείρας… πεινασμένων διαρρηκτών οι οποίοι έχουν εισβάλει σε πλήθος σπίτια και μαγαζιά σε διάφορες περιοχές του νησιού και αρπάζουν από αυτά μόνο μετρητά και… τρόφιμα!

Οι άγνωστοι δράστες έχουν «χτυπήσει» το τελευταίο διάστημα στην Ερμούπολη, αλλά και στον Φοίνικα, τον Γαλησσά και το Κίνι, ενώ εισέβαλαν ακόμη και σε μια αποθήκη στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Το βασικό χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι ότι αδιαφορούν πλήρως για τον εξοπλισμό σπιτιών και επιχειρήσεων ή για τις ηλεκτρονικές και τις ηλεκτρικές συσκευές.

Αδειάζουν, όμως, τα… ψυγεία και τα ντουλάπια από τα είδη διατροφής! Σε όλα τα περιστατικά χρησιμοποιήθηκαν λοστοί ή άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, που σηματοδοτούν το ίδιο modus operandi και επομένως την ίδια σπείρα πίσω από όλα. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι σύντομα θα ανακαλύψουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητας των εισβολέων.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.