ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
6 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Γαλλικές ΕΔ ανέβασαν ένα βίντεο μήνυμα προς τους εχθρούς: ”Συνεργασία με τις Ελληνικές ΕΔ Ασκήσεις της ΠΑ με Ισραήλ και Αίγυπτο

1 min read

Ελλλάδα, Γαλλία, Αίγυπτος και Ισραήλ βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, καθώς διεξάγουν συνεχώς ασκήσεις.

Οι Αιγύπτιοι ανέβασαν το εξής κείμενο: ”Η Σχολή Τακτικών Όπλων της Αιγυπτιακής Πολεμικής Αεροπορίας φιλοξενεί κοινή εκπαίδευση μάχης με την ονομασία «Μίνα 2022» με τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.”

Οι Ισραηλινοί: ”Ισραηλινή Εξάσκηση κοινής αποστολής εναέριου ανεφοδιασμού με την Ελλάδα.”

Ενώ οι Γάλλοι ανέβασαν ένα εκπληκτικό βίντεο με την άσκηση που έκαναν με τις ελληνικές ΕΔ.

Γάλλοι κομάντος, αφού πραγματοποίησαν ελεύθερη πτώση από το Αεροσκάφος Ναυτικής Συνεργασίας l’Atlantique 2 που σταθμεύει στη Σούδα, προσγειώθηκαν στο κατάστρωμα του πυρηνοκίνητου Αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle» που βρίσκεται νοτίως της Κρήτης.

Δείτε τα βίντεο-εικόνες:

Η ενδυνάμωση της στρατηγικής συνεργασίας της Ελλάδας με το Ισραήλ, την Γαλλία και την Αίγυπτο έχει ιδιαίτερη σημασία σε αυτήν τη συγκυρία που η τουρκική προκλητικότητα κλιμακώνεται.

Η Γαλλία στηρίζει ξεκάθαρα την Ελλάδα. Η ΕΕ, όμως, συνεχίζει να έχει μία επαμφοτερίζουσα συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία

Στόχος είναι να συγκροτηθεί ένα μέτωπο συμμαχιών και η Τουρκία να συνειδητοποιήσει ότι οι συνέπειες που θα έχει από μία εχθρική πράξη παραβίασης κυριαρχικών δικαιωμάτων θα είναι πολύ σοβαρές σε μια στιγμή που η οικονομία της κλονίζεται.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.