ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Ρώσοι θα πληρώνουν για να βγάλουν κυπριακή βίζα από την 1η Δεκεμβρίου 2022

1 min read

Από την 1η Δεκεμβρίου 2022, η Κύπρος εισάγει τέλος θεώρησης για την έκδοση εθνικής βίζας για πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ενώ σήμερα οι Ρώσοι τουρίστες μπορούν να την αποκτήσουν δωρεάν, αναφέρει η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας (ATOR) .
«Η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι η τελευταία από τις χώρες της ΕΕ που θα επικαιροποιήσει την πολιτική βίζας για τους Ρώσους.
Η απόφαση για την επιβολή τέλους θεώρησης για την έκδοση κυπριακής εθνικής βίζας λήφθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο της χώρας, θα τεθεί σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου», εξήγησε ο σύλλογος.
Όπως σημειώνεται στο ATOR, το τέλος για τους ενήλικες αιτούντες για την απόκτηση εθνικής βίζας για την Κύπρο θα είναι 80 ευρώ, για παιδιά από 6 έως 12 ετών – 40 ευρώ.
Με τη σειρά της, η υπηρεσία Τύπου του ταξιδιωτικού πράκτορα TEZ Tour δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες σχετικά με την εισαγωγή του τέλους.
«Δεν έχουμε λάβει επίσημες πληροφορίες για την αλλαγή του κόστους βίζας για τους Ρώσους από την πρεσβεία της χώρας», δήλωσε η ταξιδιωτική εταιρεία στο Interfax.

www.bankingnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.