ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΚΤΑΚΤΟ- Σφυροκόπημα και μαζική είσοδος ρωσικών δυνάμεων στην Lisichansk: Έπεσε το τελευταίο προπύργιο των Ουκρανών! – 80 νεκροί Πολωνοί

1 min read

Ρωσικές ειδικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έφοδο στην πόλη Lisichansk. Ρώσοι Αλεξιπτωτιστές κατάφεραν να εισέλθουν μέσα στην πόλη. Το τελευταίο προπύργιο των Ουκρανών πέφτει.

Νωρίτερα, οι πολυάριθμες ουκρανικές δυνάμεις που παρέμειναν εγκλωβισμένες δεν κατάφεραν να σπάσουν την ρωσική περικύκλωση και να διαφύγουν. Οι Ρώσοι συνέτριψαν την ουκρανική απόπειρα απεγκλωβισμού και πέρασαν στην αντεπίθεση.

Σήμερα το πρωί, οι ρωσικές δυνάμεις έσπασαν την ουκρανική άμυνα και άρχισαν να εισέρχονται μέσα στην πόλη. Την αρχή έκαναν οι Αλεξιπτωτιστές και ακολούθησαν ισχυρές δυνάμεις του πεζικού. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ρώσοι έχουν μπει από μέσα στην πόλη από βόρεια και δυτικά.

Στην πραγματικότητα, το Lisichansk παραμένει σήμερα το τελευταίο κέντρο αντίστασης των στρατευμάτων του Κιέβου στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ. Με την κατάληψη του, θα ανακοινωθεί η πλήρη κατάληψη ολόκληρης της επικράτειας του Λουγκάνσκ από την Ρωσία.

Δείτε βίντεο από τις τελευταίες στιγμές της μάχης. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.