ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τα γήπεδα θα κρίνουν το μέλλον της κυβέρνησης – Το «λουκέτο» θα φέρει… την πτώση – Τι σκέφτεται το Μαξίμου

1 min read

Έφτασε η ώρα των αποφάσεων για το δεύτερο πακέτο των μέτρων για των κορωνοϊό, τα οποία θα επιβληθούν -πιθανότατα- με το νέο έτος. 

Οι «ειδικοί» θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Δευτέρα, σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και θα πάρουν αποφάσεις για την εστίαση, τα σχολεία, αλλά και τα γήπεδα. 

  • Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» της κυβέρνησης είναι τα γήπεδα, καθώς εδώ και ημέρες έχει αποφασιστεί το κλείσιμο τους, όμως οι αντιδράσεις ήταν έντονες, κάτι που έχει αναγκάσει το Μαξίμου να κάνει δεύτερες σκέψεις. 

η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να κλείσει τα γήπεδα περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου, καθώς αυτό θα ήταν το πρώτο μέτρο-lockdown για τους εμβολιασμένους. Στη συνέχεια το ρεπορτάζ ήθελε τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, να ανακοινώνει την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα κλείσουν τα γήπεδα, ούτε τελικά αυτό έγινε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων, αλλά και οι οπαδοί έχουν αντιδράσει έντονα και ουσιαστικά έχουν δώσει τελεσίγραφο στην κυβέρνηση. Αν κλείσει τα γήπεδα, τότε το μέλλον της θα είναι δυσοίωνο. 

Μην ξεχνάμε ότι τα μεγάλα ΜΜΕ τα κατέχουν ιδιοκτήτες ομάδων, ενώ και το οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα είναι αρκετά ισχυρό και σε καμία περίπτωση καμία κυβέρνηση δεν θέλει να βάλει απέναντι της όλους τους οπαδούς των ομάδων. Άλλωστε από τα αρχαία χρόνια γνωρίζουμε ότι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά οι κυβερνήσεις θέλουν να δίνουν άρτο και θεάματα στους πολίτες, ώστε να τους κάνουν να ξεχνιούνται από τα καθημερινά τους προβλήματα. 

Τα πράγματα είναι απλά, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στο ολικό κλείσιμο των γηπέδων, κάτι που έχουν ζητήσει οι «ειδικοί», ή θα βρεθεί μια μέση λύση ώστε να ικανοποιηθούν οι ομάδες (θα μειωθεί η πληρότητα στο 30%); 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο πιθανό είναι να γίνει το δεύτερο και δηλαδή να μην κλείσουν τελείως τα γήπεδα, λόγω του πολιτικού κόστους, που δεν μπορεί να αντέξει η κυβέρνηση. 

Παρόλα αυτά μια τέτοια απόφαση θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους ανθρώπους της εστίασης, οι οποίοι όπως είναι φυσιολογικό θα είναι ριγμένοι. Η απόφαση θα παρθεί σήμερα και θα ανακοινωθεί πιθανότατα την Τετάρτη. 

pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.