ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Αμερικανοί ερευνητές εκθέτουν τον Μητσοτάκη για την «Όμικρον»: «Ακίνδυνη – Επιπέδου κρυολογήματος»

1 min read

Αμερικάνοι επιστήμονες εμφανίζονται αισιόδοξοι σε σχέση με την πορεία της μετάλλαξης Όμικρον που όπως ισχυρίζονται προκαλεί πού ήπια νόσο και θα μπορούσε να αποτελεί την λύση στην πανδημία. Τα όσα ισχυρίζονται οι επιστήμονες εκθέτουν σοβαρά την κυβέρνηση Μητσοτάκη που έσπευσε να πάρει μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού και να επιβάλει χαράτσια…

Συγκεκριμένα Αμερικανοί ερευνητές αναφέρουν ότι η νέα μετάλλαξη έχει αποσπάσει γενετικό υλικό από το κοινό κρυολόγημα.  «Η παραλλαγή Omicron πιθανότατα απέκτησε τουλάχιστον μία από τις μεταλλάξεις της συλλέγοντας ένα απόσπασμα γενετικού υλικού από άλλον ιό – πιθανόν αυτόν που προκαλεί το κοινό κρυολόγημα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο ιός μεταδίδεται πιο εύκολα, ενώ προκαλεί μόνο ήπια ή ασυμπτωματική ασθένεια» επισημαίνει σε ανακοίνωση της η εταιρεία ανάλυσης Δεδομένων “Nference” με έδρα τη Μασαχουσέτη στις ΗΠΑ.

Τέλος, ο καθηγητής, ειδικός σε θέματα Εμβολιασμών Άντριαν Χιλ αναφέρει πως «αν έχουμε έναν ιό που δεν προσβάλει τους πνεύμονες, δεν φαίνεται να προκαλεί σοβαρή νόσηση ή νοσηλεία και φυσικά θάνατο, τότε θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσία στον πληθυσμό πολύ γρήγορα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.