ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καιρός Μαρουσάκης Έρχονται καταιγίδες τις επόμενες ώρες Πού και πότε θα χτυπήσει

1 min read
  • «Καμπανάκι» για τον καιρό χτυπά ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, για επικίνδυνες καταιγίδες τις επόμενες ώρες.  Ειδικότερα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Ανοιχτού Καναλιού «Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες στη δυτική Ελλάδα όπου θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα.

Όπως μπορούμε να δούμε και στην εικόνα του μετεωρολογικού δορυφόρου (πρώτος χάρτης), ήδη συμπαγή νεφικά συστήματα αρχίζουν να απασχολούν τμήματα της βορειοδυτικής χώρας.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα και με τον δεύτερο χάρτη μας όπου απεικονίζονται οι βροχοπτώσεις με τις αποχρώσεις του μπλε, τις αμέσως επόμενες ώρες ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν το βόρειο Ιόνιο οι οποίες προς το απόγευμα θα μετατοπιστούν νοτιότερα και ανατολικότερα επηρεάζοντας το κεντρικό Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και πιθανόν βόρεια Θεσσαλία καθώς και τη δυτική – βορειοδυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα πολύ πιθανό να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς κεραυνούς. Υδροστρόβιλοι – ανεμοστρόβιλοι δεν θα πρέπει να αποκλειστούν.

Από το μεσημέρι της αυριανής ημέρας και μετά αναμένεται εκτόνωση της όλης κατάστασης. Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!!!»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.