ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αύγουστος στα «κόκκινα» νησιά Ο συνδυασμός που τρομάζει ειδικούς και Πολιτεία

1 min read

Με εντατικούς ελέγχους από ένστολους και παρακολούθηση του διαδικτύου προσπαθούν οι αρχές να περιορίσουν τη διασπορά στα επικίνδυνα νησιά. Στο επίκεντρο οι νέοι, όπως συνομολογύν και οι ειδικοί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο των αρχών προβλέπει αστυνομικούς και λιμενικούς να κάνουν συνεχώς ελέγχους, να παρακολουθούν περιοχές και καταστήματα με συνωστισμό.  Ηδη, σε Ίο και Πάρο υπήρξε ενίσχυση αστυνομικών δυνάμεων από την Αθήνα με τριάντα άνδρες σε κάθε ένα νησί.

Βατόπουλος: Δεν είναι ρεαλιστικό ο νέος με μάσκα στο νησί

Τι να προσέξουμε στις διακοπές, δεδομένου ότι πολλά νησιά βρίσκονται στο κόκκινο, συνέστησαν ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος και ο καθηγητής ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Αναφέρθηκαν ακόμη στη μετάλλαξη Δέλτα και στην μεταδοτικότητά της, στη χρήση μάσκας και στο πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε self test μιλώντας στο Open.

«Υπάρχουν πολλά κρούσματα στους νέους. Μόνο όπλο το εμβόλιο. Στα νησιά όπου υπάρχει συνωστισμός, απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας. Αλλά δεν το βλέπω πολύ ρεαλιστικό να βάλει μάσκα ο νέος στο νησί» είπε ο καθηγητής Μικροβιολογίας. Από την πλευρά του ο κ. Σαρηγιάννης είπε ότι παραμένει ο κίνδυνος «και για τους νέους, που έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους και δεν πρέπει να φορτωθούν προβλήματα υγείας από νωρίς λόγω αδιαφορίας. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.