ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
6 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαγικός Ολυμπιακός διέλυσε με 95-70 τη Φενέρμπαχτσε

1 min read

Ολική επαναφορά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποδίδοντας εκπληκτικό μπάσκετ διέλυσε τη Φενερμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 95-70.

Ποσοστό ρεκόρ για τους «ερυθρόλευκους» στα τρίποντα (13/17), ενώ την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Σπανούλης!

O Ολυμπιακός κλείδωσε έξω απ’ το ΣΕΦ τον προβληματισμό των τελευταίων εβδομάδων, απέδειξε ξανά πως στο «σπίτι» του είναι άλλη ομάδα και επέστρεψε στις νίκες εμφατικά κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Όπως είχε συμβεί και με την Μακάμπι, οι «ερυθρόλευκοι» θύμισαν… άλλη ομάδα στο σπίτι τους, κυριάρχησαν απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, τους έπιασαν στη 2η θέση με ρεκόρ 14-7 κι έχουν το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία έχοντας κάνει το 2Χ2. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προερχόταν από πέντε σερί νίκες στη διοργάνωση και αυτή του Σφαιρόπουλου από δύο ήττες. Τρομερό 13/17 τρίποντα από τους «ερυθρόλευκους».Ολυμπιακός κλείδωσε έξω απ’ το ΣΕΦ τον προβληματισμό των τελευταίων εβδομάδων, απέδειξε ξανά πως στο «σπίτι» του είναι άλλη ομάδα και επέστρεψε στις νίκες εμφατικά κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Όπως είχε συμβεί και με την Μακάμπι, οι «ερυθρόλευκοι» θύμισαν… άλλη ομάδα στο σπίτι τους, κυριάρχησαν απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, τους έπιασαν στη 2η θέση με ρεκόρ 14-7 κι έχουν το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία έχοντας κάνει το 2Χ2. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προερχόταν από πέντε σερί νίκες στη διοργάνωση και αυτή του Σφαιρόπουλου από δύο ήττες. Τρομερό 13/17 τρίποντα από τους «ερυθρόλευκους».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.