ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αναβολή Και Μια Αντρίκια Συγγνώμη o Στέλιος Διονυσίου! Ναι τον έβρισα ΑΛΛΑ δεν τον χτύπησα! (ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

Ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου ζήτησε και έλαβε αναβολή για την Παρασκευή (09.02.2018) όπου θα δικαστεί τελικά από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας
Ο Στέλιος Διονυσίου ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε ότι δεν χτύπησε αλλά εξύβρισε τον αστυνομικό που του απαγόρευσε να «σπάσει» τα μέτρα της τροχαίας, το απόγευμα της Τρίτης (30.01.2018) για να περάσει με το αυτοκίνητό του.

Η ποινική δίωξη
Στον γνωστό τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα. Ο Στέλιος Διονυσίου διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς που είχαν κλείσει το δρόμο στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου. Στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο.

Στέλιος Διονυσίου: Συγγνώμη
Ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, απόρροια προβλήματος υγείας που όπως λέει είχε και για αυτό βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο. Ωστόσο αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία.

Δείτε τι δήλωσε νωρίτερα ο ίδιος

Καπερνάρος: Κακή εκτίμηση
«Ήταν μια κακή εκτίμηση του εισαγγελέα κ. Ανδρέου» τόνισε ο δικηγόρος του τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου.

«Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος επαναλαμβάνοντας πως οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής  χτύπησε τον συνάδελφο τους.

Ο κ. Καπερνάρος διάβασε και την ιατροδικαστική έκθεση (σ.σ. η οποία έφτασε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης) σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτουν κακώσεις στον τροχονόμο. Όπως ανέφερε, ο αστυνομικός είπε στον ιατροδικαστή πως πονάει ο δεξιός του αντίχειρας και ενώ χθες του είχαν βάλει νάρθηκα, σήμερα πήγε στον ιατροδικαστή χωρίς αυτόν.

Και τι δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του τροχονόμου Πέτρος Μαντούβαλος δήλωσε πως εάν ο κ. Διονυσίου «ζητήσει αντρίκια και λεβέντικα συγγνώμη και ενώπιον του δικαστηρίου, όλα θα λήξουν».

 

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.