ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
6 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο: Τουρίστες κάνουν πάρτυ σε αστυνομικό τμήμα της Ταϊλάνδης μετά την σύλληψή τους [βίντεο]

1 min read

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν σε αστυνομικό τμήμα της Ταϊλάνδης, όπου δεκάδες τουρίστες συνέχισαν το πάρτυ για το οποίο είχαν προηγουμένως συλληφθεί.

Η αστυνομία της Κο Πανγκάν, γνωστού τουριστικού θερέτρου της Ταϊλάνδης, συνέλαβε 89 τουρίστες και 22 ντόπιους την Τετάρτη, καθώς είχαν παραβρεθεί σε παραθαλάσσιο πάρτυ με πάνω από 200 συμμετέχοντες, που μάλιστα συνεχιζόταν μετά τις 9 το βράδυ, παραβιάζοντας τους τοπικούς υγειονομικούς κανονισμούς.

Οι τουρίστες, προερχόμενοι από διάφορες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έδειξαν να πτοούνται ιδιαίτερα από την σύλληψή τους και οικειοποιήθηκαν γρήγορα τους χώρους του αστυνομικού τμήματος, χορεύοντας, ανεβαίνοντας στα γραφεία, καπνίζοντας και πίνοντας μέχρι τελικής πτώσεως.

Στο βίντεο που αποτύπωσε τους εορτασμούς των συλληφθέντων, πολλοί από αυτούς ακούγονται να αναφωνούν ενθουσιασμένοι: «Είναι ένα πάρτυ στη φυλακή!».

Όσον αφορά τους ντόπιους που συνελήφθησαν, ανάμεσά τους συγκαταλεγόταν ο ιδιοκτήτης του μπαρ και δύο σερβιτόροι.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο ιδιοκτήτης θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 1 έτους και πρόστιμο ύψους 100.000 μπατ (2.743 ευρώ) για την παράβαση.

Αντίστοιχες ποινές φυλάκισης και πρόστιμα επιφυλάσσονται και για τους θαμώνες, καθώς η παραβίαση των υγειονομικών κανόνων στην Ταϊλάνδη τιμωρείται αυστηρότερα απ’ ό,τι στα περισσότερα μέρη του κόσμου.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να εμφανιστούν προ δικαστηρίου σήμερα, με τον απόηχο του πάρτυ να έχει σβήσει πλέον μάλλον οριστικά.

ΠΗΓΗ: Daily Mail 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.