ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
6 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δίχρονο κοριτσάκι έκλαιγε γιατί δεν ήθελε να βάλει μάσκα και τους πέταξαν από το αεροπλάνο!

1 min read

Με δάκρυα στα μάτια μια αμερικανίδα μητέρα κατήγγειλε ότι δεν της επέτρεψαν να ταξιδέψει με το σύζυγο και τη δύο χρονών κόρη τους, επειδή το παιδί έκλαιγε και δεν δεχόταν να φορέσει μάσκα.

Η Ελίζ Όρμπαν κατήγγειλε την Παρασκευή, μέσα από το αεροδρόμιο, την απόφαση της αεροπορικής United Airlines να πετάξει την οικογένειά της έξω από αεροπλάνο, που επρόκειτο να πραγματοποιήσει εσωτερική πτήση από το Κολοράντο στο Νιου Τζέρζει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη Daily Mail, το αεροπλάνο είχε ήδη ξεκινήσει να κινείται στον αεροδιάδρομο, όταν εργαζόμενος της εταιρείας τους κάλεσε να εγκαταλείψουν την πτήση, επειδή η κόρη της – ηλικίας μόλις 2 ετών – είχε τρομάξει και αρνιόταν να φορέσει τη μάσκα:

«Συγγνώμη κύριε, θα πρέπει να εξέλθετε του αεροπλάνου. Σας έδωσα μία ευκαιρία», εμφανίζεται να σε λέει στο βίντεο ο αεροσυνοδός στο σύζυγο της Όρμπαν, με τον τελευταίο να προσπαθεί να εξηγησει ότι κρατούν τη μάσκα στο πρόσωπο του παιδιού, αλλά δεν μπορούν να το αναγκάσουν γιατί κλαίει.

Το αεροπλάνο έπεστρεψε για να αποβιβαστούν, ενώ η οικογένεια ενημερώθηκε οτι οι αποσκευές της θα της επιστρέφονταν την επόμενη ημέρα.

Η γυναίκα κατήγγειλε, παράλληλα, ότι τους απαγορεύθηκε να πετάξουν ξανά με την United Airlines, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά εκπρόσωπος της εταιρείας στη Daily Mail.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.