ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραδέχτηκε την παταγώδη αποτυχία με τις μάσκες

1 min read

Την τραγελαφική σχολική έναρξη με τις μάσκες-γίγαντες που μοιράστηκαν στους μαθητές κλήθηκε να σχολιάσει η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η κυρία Μπακογιάννη παραδέχτηκε πως επρόκειτο για παταγώδη αποτυχία και έριξε το λάθος σε κάποιον τεχνοκράτη που πιθανόν μπερδεύτηκε: «Είναι βέβαιο ότι ήταν μια παταγώδης αποτυχία. Έγινε ένα λάθος στο μέτρημα και στα μεγέθη των μασκών. Άλλα διάβαζαν, άλλα κατάλαβαν. Ήταν ένα λάθος που πρέπει να διορθωθεί. Είναι βέβαιο ότι κάποιος γραφειοκράτης έκανε λάθος. Από εκεί και πέρα θα το αναζητήσουμε, θα δούμε και ποιος έχει την ευθύνη, γιατί στην όποια διαχείριση δημοσίου χρήματος έχει ευθύνες όποιος την κάνει. Θα το ψάξουμε – θα το δούμε. Δεν έχουμε σκοπό να κρεμάσουμε κανέναν. Έγινε λάθος. Αυτό που έχει σημασία είναι οι άλλες δύο μάσκες που θα πάνε στο σχολείο να είναι σωστές».

Αναφερόμενη στα κόστος των μασκών με το οποίο επιβαρύνθηκε το ελληνικό Δημόσιο, ανέφερε ότι τα χρήματα δόθηκαν στην ΚΕΔΕ. Και συμπλήρωσε πως υπήρξαν χώρες που δεν δώσανε καθόλου μάσκες και χώρες που δώσανε. «Τελικώς επικράτησε η άποψη ότι για λόγους κόστους είναι καλό τα παιδιά να πάρουν από τρεις μάσκες και έγινε και για λόγους… συμβολισμού», είπε.

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.