ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

60 πλοία κοντά στα ελληνικά νησιά αντιμέτωπα με το “βρώμικο παιχνίδι” του Ερντογάν!

1 min read

Με προβοκάτσια, με “καθοδήγηση”, με όλα τα μέσα ο Ερντογάν παίζει το “παιχνίδι” του. Βλέποντας πως δεν υπάρχει “δίοδος” στον Έβρο, “σπρώχνει” τους μετανάστες προς τα ελληνικά νησιά! Η απάντηση της Ελλάδας και όλο το παρασκήνιο με γραφική απεικόνιση.

Την ώρα που η Τουρκία στήνει την μία… προβοκάτσια μετά την άλλη, την ώρα που ο Ερντογάν παίζει παιχνίδια στις πλάτες αθώων ανθρώπων, την ώρα που η γειτονική χώρα καθοδηγεί κανονικότατα τους πρόσφυγες σε σημεία που θεωρεί πως είναι ιδανικά ως “πέρασμα” (σ.σ. όπως φαίνεται και από τις μαρτυρίες), τα δεδομένα μοιάζουν να αλλάζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ενισχύονται οι δυνάμεις στον Έβρο και το βάρος πέφτει στα ελληνικά νησιά.

Μετά από επικοινωνία με αρμόδιο υπουργό που χειρίζεται την υπόθεση και βρίσκεται στην “καρδιά” των γεγονότων, προκύπτει πως υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και ενίσχυση δυνάμεων στα νησιά, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, η πληροφόρηση που υπάρχει στην ελληνική κυβέρνηση λέει πως οι Τούρκοι θα “καθοδηγήσουν” πιο νότια τους πρόσφυγες προς τα ελληνικά νησιά με “σύμμαχο” σε αυτό το σχέδιο και τον καιρό που καλυτερεύει σταδιακά.

“Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην θαλάσσια γραμμή μας με την Τουρκία περισσότερα από 60 πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού που περιπολούν ασταμάτητα, ανεφοδιάζονται κι επιστρέφουν“, τόνιζε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Το βάρος, λοιπόν, πέφτει πια στα ελληνικά νησιά, με την Ελλάδα να προσανατολίζεται στο να “θωρακίσει” και αυτή την “οδό”, καθώς και ο ίδιος ο Ερντογάν αντιλαμβάνεται πως από τον Έβρο δεν υπάρχει “πέρασμα”.

Στην περιοχή γίνονται συνεχώς ασκήσεις με βολές, ενώ όπως ανέφερε ο υπουργός μιλώντας στο Live News, “όλες οι βολές γίνονται μα κατεύθυνση ανατολικά“, με ό, τι αυτό σημαίνει σε επίπεδο σημειολογίας.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπ ομπή για το Προσφυγικό

Δείτε αναλυτικά και τα γραφήματα με το “βρώμικο παιχνίδι” του Ερντογάν

Πηγή: Newsit

Δημοσίευση στα Social Media