ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

36.500 προσλήψεις με οκτάμηνες συμβάσεις στο Δημόσιο – Έρχονται εκλογές;

1 min read

Καμία μέριμνα για τους Νέους που έμειναν άνεργοι από τον κορωνοϊό

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την κυβέρνηση πρόκειται να προσληφθούν με οκτάμηνες συμβάσεις σε Δήμους, Περιφέρειες και Υπουργεία 36.500 άτομα. Η κίνηση αυτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη μυρίζει εκλογές, αλλά δεν αποκλείεται να είναι και γραμμάτια προεκλογικά της ΝΔ, που είχε μοιράσει υποσχέσεις άφθονες τον περασμένο χρόνο και που βέβαια δεν είχε μέχρι τώρα και δεν έχει στην πραγματικότητα ούτε και τώρα την δυνατότητα να πραγματοποιήσει, αλλά θα τις κάνει για μικροπολιτικούς λόγους. 

Βεβαίως τα σχέδια της κυβερνήσεως για εκλογές μέσα στο 2020 μπορεί να μείνουν τελικά σχέδια επί χάρτου, αφού δυστυχώς όλες οι προβλέψεις για τον τουρισμό είναι χειρότερες και από τις αναμενόμενες και κτυπούν κόκκινο όλοι οι δείκτες της οικονομίας και φυσικά και η ανεργία. Ειδικά για τον τουρισμό σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στην αγορά, περισσότερα από χίλια είναι τα ξενοδοχεία, που ξεπουλιούνται αυτή την στιγμή στην χώρα και φυσικά οι αγοραστές είναι κατά κανόνα ξένοι… 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακολουθεί μια σκληρή φιλελεύθερη αντιλαϊκή πολιτική και θέλει σε όλες τις περιπτώσεις πριν να φανεί καθαρά στον Λαό η κατάρρευση της οικονομίας να εκβιάσει την ψήφο των Ελλήνων. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.