ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

33 μέλη τεσσάρων διαφορετικών ΜΚΟ είχαν στήσει κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών

1 min read

Δικογραφία σχηματίστηκε για παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών – ακόμα και για κατασκοπεία σε βάρος της χώρας μας – σε 33 μέλη τεσσάρων συνολικά ΜΚΟ με έδρα χώρες του Εξωτερικού.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ, η Ασφάλεια Μυτιλήνης σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν 33 μέλη των συγκεκριμένων ΜΚΟ, τα οποία είχαν δημιουργήσει κλειστές ομάδες στο διαδίκτυο, με συγκεκριμένες εφαρμογές, ώστε να παρέχουν άμεσα σημαντικές πληροφορίες σε αλλοδαπούς που ήταν συγκεντρωμένοι στα Τουρκικά παράλια, και περίμεναν να περάσουν στα Ελληνικά νησιά και κυρίως στην Λέσβο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη των περίφημων ΜΚΟ εμπλέκονται σε διακίνηση λαθρομεταναστών ή ακόμα και σε κατασκοπεία κατά της Ελλάδος. Παρόλα αυτά η δράση τους συνεχίζεται χωρίς κανέναν έλεγχο, όταν η ΝΔ εδώ και μήνες υπόσχεται ότι θα βάλει μια… «τάξη» στην ασυδοσία των επαγγελματιών «ανθρωπιστών» των ΜΚΟ.

Είναι δε τεράστιος ο κίνδυνος για την εσωτερική μας ασφάλεια, όταν με την ασυλία που απολαμβάνουν αυτές οι οργανώσεις, μπορούν μέσω διαδικτύου να συντονίζουν τις κινήσεις των λαθρομεταναστών. Μήπως κάτι τέτοιο συνέβη και στους πρόσφατους «περίεργους» εμπρησμούς των hotspot;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.