30 νέες θέσεις απασχόλησης προκήρυξε η Fraport Greece

Newskamatero

Τριάντα νέες θέσεις απασχόλησης προκήρυξε η Fraport Greece. Αυτές είναι: Airport Duty Manager, Airport Operations Coordinator, Airside Supervisor και Terminal Supervisor.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες εργασίας και τα απαραίτητα προσόντα, οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να επισκεφθούν την εταιρική ιστοσελίδα www.fraport-greece.com και στο πεδίο «Καριέρα/ Διαθέσιμες Θέσεις» να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά.

«Η Fraport Greece παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης σ’ ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον μέσα από συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της. Οι υποψηφιότητες θα εξεταστούν με πλήρη εχεμύθεια», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 4 Μαρτίου 2018.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Ρωσία: «Μπλόκο» σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών

«Εγκέφαλος» εγκληματικής ομάδας, που επιχείρησε να μεταφέρει λαθραία από την Αργεντινή ποσότητες κοκαΐνης, βρίσκεται στην Γερμανία και εναντίον του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης μέσω της Interpol, ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB). Σύμφωνα με την FSB, τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου στην Μόσχα συνελήφθησαν τρεις Ρώσοι πολίτες επ’ […]