ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

28η Οκτωβρίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στους δρόμους της Αθήνας

1 min read

Λόγω των παρελάσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, την Κυριακή θα τεθούν σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλους τους δήμους της Αττικής.

Ειδικότερα, στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιά η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί νωρίτερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, στις εξής οδούς και λεωφόρους:

 Δήμος Αθηναίων (κεντρική παρέλαση), από τις 09:00 μέχρι το τέλος της παρέλασης: Λ. Βασ. Αμαλίας, και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών μέχρι την πρώτη παράλληλο. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

– Δήμος Αθηναίων (Δοξολογία στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών), από τις 06:00 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων: Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό. Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Δήμος Πειραιά, από τις 06:00 μέχρι τις 14:00: 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου. Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας. Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.