Σα. Οκτ 24th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

15.000 ΛΕΥΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ!

1 min read

Συνεχείς ρατσιστικές επιθέσεις δέχονται οι χιλιάδες λευκοί Νοτιοαφρικανοί αγρότες. Και σα να μην έφτανε αυτό, βρίσκονται αντιμέτωποι και με σχέδιο της κυβέρνησης της χώρας για απαλλοτρίωση των γαιών τους (που θεωρούνται από τις αρχές «κληρονομιά του απαρντχάιτ»!), σε μια προσπάθεια να αναγκαστούν να φύγουν από την χώρα! Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της οργάνωσης AfriForum, έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια συνολικά 638 ρατσιστικές επιθέσεις σε φάρμες λευκών αγροτών και ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 74!

Εφόσον δεν έχουν άλλη δυνατότητα, οι λευκοί αγρότες, απόγονοι των Μπόερς, εγκαταλείπουν την Νότιο Αφρική και καταφεύγουν στην Ρωσσία!

Ήδη, αντιπροσωπεία 30 αγροτικών οικογενειών έχει φθάσει στην αγροτική ζώνη της Σταυρούπολης και θα ακολουθήσουν περίπου 15.000 «Αφρικάνερς» για μόνιμη εγκατάσταση, κατόπιν συνεννοήσεως με την ρωσσική κυβέρνηση, όπως μεταδίδει το κανάλι Rossiya 1 TV.

Η Σταυρούπολη βρίσκεται στην Νότιο Ρωσσία κι έχει σχετικά ήπιο κλίμα, το οποίο ευνοεί τις αγροτικές καλλιέργειες, ενώ το ρωσσικό κράτος διαθέτει προς καλλιέργεια συνολικά 43 εκατομμύρια εκτάρια ακαλλιέργητων γεωργικών γαιών, στα πλαίσια προγράμματος εκχώρησης γης.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.