ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

120 προσλήψεις για διδασκαλία του Κορανίου στη Θράκη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

1 min read

Ενώ στα σχολεία μας έχει περιθωριοποιηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών και δεν προσλαμβάνονται πλέον θεολόγοι, η χούντα Μητσοτάκη προχωρά στην πρόσληψη 120 Ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης για τη διδασκαλία του Κορανίου, δια των υπουργείων Παιδείας (Lady Bilderberg – Κεραμέως) και Εσωτερικών (κνίτης του Μητσοτάκη Θεοδωρικάκος). Οι 60 θέσεις αφορούν την Μουφτεία Κομοτηνής, οι 30 θέσεις τη Μουφτεία Ξάνθης και οι υπόλοιπες 30 τη Μουφτεία Διδυμοτείχου. 

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη, το αντικείμενο της εργασίας των Ιεροδιδασκάλων είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα Tεμένη της Θράκης, αλλά και σε Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Θράκης, σε μουσουλμάνους μαθητές, που έχουν απαλλαγεί από τα Θρησκευτικά.

Μάλιστα, γι’ αυτό το τελευταίο, στην προκήρυξη αναφέρεται πως όσοι επιλεγούν θα μπορούν να διδάξουν ακόμα κι αν δεν κατέχουν παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια!
Και προφανώς, οι επόμενες προσλήψεις μουσουλμάνων θα αφορούν το τζαμί της Αθήνας, που θα εγκαινιάσει ο δικτάτορας Μητσοτάκης τον Σεπτέμβριο! Και οι μεθεπόμενες, τα τζαμιά που θα φτιαχτούν στις διάφορες πόλεις της Ελλάδος, για τα «προσφυγάκια»!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.