ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

117 σκληροί κακοποιοί κυκλοφορούν ελεύθεροι λόγω του… νόμου – Φόβος & τρόμος στις γειτονιές

1 min read

Κατά ριπάς εκτέλεση σχεδόν εξ’ επαφής στη Βάρη. Πυροβολισμοί σε καφενείο στα Σεπόλια. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου στη Ματαμόρφωση. Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ στο κέντρο της Ζακύνθου μπροστά σε ανυποψίαστους κατοίκους.

Τα ξεκαθαρίσματα της ελληνικής και εισαγόμενης μαφίας και η εκτέλεση συμβολαίων θανάτου στους δρόμους ακόμη σε ώρες αιχμής, διαδέχονται τώρα οι σεσημασμένοι κακοποιοί και βαρυποινίτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Τρόμος στις γειτονιές της Αττικής

Κλοπές, ληστείες, επιθέσεις και πυροβολισμοί κατά αστυνομικών.

  • Τουλάχιστον 117 κακοποιοί με ποινές ακόμη και 15 ετών κάθειρξης, βγήκαν από τις φυλακές με τον νόμο αποσυμφόρησης, γνωστού και ως νόμο Παρασκευόπουλου.
  • Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα των 117 βαρυποινιτών η περίπτωση ενός σκληρού κακοποιού που αποφυλακίστηκε στα πέντε μόλις χρόνια και πρόσφατα ενεπλάκη σε καταδίωξη πυροβολώντας εναντίον αστυνομικών.

«Αυξάνεται η εγκληματοφοβία»

Η ελληνική αστυνομία στα διαδοχικά χτυπήματα ανθρώπων της νύχτας και των ναρκωτικών, βλέπει να έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος μεταξύ βαρόνων της νύχτας.

Πέντε οικογένειες της μαφίας συγκρούονται στους δρόμους για τον έλεγχο της πιάτσας, με τα μέλη των οργανώσεων να μην έχουν σύνορα και εθνικότητες.

Με εντολή Χρυσοχοΐδη συγκροτείται ειδική ομάδα με επικεφαλής τον διοικητή της Ασφάλειας ο οποίος θα πρέπει να ενημερώνει σε εβδομαδιαία βάση για τις μυστικές επιχειρήσεις διείσδυσης στα δίκτυα της μαφίας.

Ο «Ανέστης»

Ανησυχία προκαλεί στις Αρχές ένας αλλοδαπός, σκληρός κακοποιός, αλβανικής υπηκοότητας με το ψευδώνυμο «Ανέστης».

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2015, καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη αλλά αποφυλακίστηκε στις 12 Ιουλίου του 2019.

Λίγες μέρες μετά, στις 5 Αυγούστου 2019, πραγματοποίησε ένοπλη ληστεία στην Πάργα με λεία 26.360 ευρώ.

Στις 8 Φεβρουαρίου του 2020, ενεπλάκη με αστυνομικούς Ασφάλειας στο Κάστρο Αρχαίας Κορίνθου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.