ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

1,072 δις ευρώ πλήρωσαν οι Έλληνες από την τσέπη τους μέχρι τον Οκτώβριο μόνο για test COVID – Ποιοι θησαύρισαν

1 min read

Την ίδια στιγμή που χιλιάδες πολίτες στήνονται καθημερινά σε ουρές προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα δωρεάν μοριακό (PCR) τεστ, το «επιτελικό κράτος» του Κυρ. Μητσοτάκη φροντίζει επιμελώς να ενισχύει εκείνους που εν μέσω πανδημίας συνεχίζουν να “θησαυρίζουν”.

Το tweet του Νίκου Νικολόπουλου είναι αποκαλυπτικό για τα ποσά που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής για τα διαγνωστικά τεστ COVID πάσης φύσεως.

Δηλαδή μιλάμε για ποσά που ξεπερνούν τα 1.072.716.742 ευρώ και σε αυτά δεν υπολογίζουμε τις μάσκες και όλα τα υπόλοιπα ιατρικά και μη προϊόντα.

Ποσά που ζαλίζουν και που φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς τα μέτρα περιορισμού συνεχίζουν να ισχύουν με κυβερνητικές εντολές και οι προμήθειες υλικών πάνε και έρχονται.

Τώρα για το ποιες εταιρείες λαμβάνουν αυτά τα χρυσοφόρα συμβόλαια ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει καθώς όλα τρέχουν ουσιαστικά χωρίς έλεγχο. Και αυτό θα πρέπει να ελεγχθεί. 

Να έρθουν στο φως οι συμβάσεις και να γίνει πραγματικός έλεγχος για το αν υπάρχουν εμπλοκές ή σχέσεις με κυβερνητικά/κομματικά στελέχη, αν υπάρχουν συγγενικές σχέσεις και κατά πόσο έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.