ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χανιά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Νορβηγό που δολοφόνησε τη σύντροφό του – Διώκεται και στη χώρα του

1 min read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στην Κρήτη για τον εντοπισμό του 45χρονου Νορβηγού ο οποίος συζούσε με την 54χρονη μητέρα τριών παιδιών, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της στα Μεσκλά, το μεσημέρι της Κυριακής και θεωρείται ο κύριος ύποπτος για το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης, που διώκεται και στη χώρα του για διάπραξη ειδεχθών αδικημάτωνεπικοινώνησε με την ανήλικη κόρη του θύματος μέσω κινητού τηλεφώνου με messenger και ομολόγησε πως είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Βασικός μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο Χανιώτης πρώην σύζυγός της, σύμφωνα με τον οποίο την προηγούμενη Πέμπτη η γυναίκα του τηλεφώνησε και έντρομη του είπε πως ο σύντροφός της θέλει να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τηλεφώνησε στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι στα Μεσκλά και τότε το σήκωσε ο Νορβηγός ο οποίος του είπε ότι η γυναίκα του επιτέθηκε με μαχαίρι και εκείνος της το πήρε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη που έκανε την αυτοψία η γυναίκα δέχτηκε τουλάχιστον 6 μαχαιριές στον λαιμό.

Ο Νορβηγός που αναζητείται έφυγε με το αυτοκίνητο της γυναίκας και εκτιμάται πως δεν έχει φύγει από το νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.