ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στη δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι γνώριζαν για τα προβλήματα ασφάλειας στο σιδηρόδρομο!

1 min read

Για μια ακόμα φορά καταρρίπτεται το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι δεν «είδε και δεν γνώριζε» τίποτα για τα τεράστια προβλήματα ασφαλείας στον ελληνικό σιδηρόδρομο. Μετά από την αποκάλυψη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χάρη Καστανίδη στη Βουλή ότι η Εθνική Αρχή Διαφάνειας μετά από έλεγχο έστειλε εμπιστευτικό πρωτόκολλο στο Γραφείο του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, προειδοποιώντας για τα προβλήματα.

Σήμερα, ο Παύλος Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα τα έγγραφα που αφορούν στην ασφάλεια των τρένων  και κάνουν λόγο για ποινικές ευθύνες.

«Ο Χάρης Καστανίδης αποκάλυψε ότι η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, μετά από έλεγχο που διενήργησε για την σύμβαση 717, είχε ενημερώσει ήδη από τον Οκτώβριο του 2021 με εμπιστευτικό της έγγραφο, τον τότε υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, για τις τεράστιες ευθύνες που υπάρχουν σχετικά με την πρόοδο των εργασιών ασφαλείας, ζητώντας από αυτόν να προβεί, εκτός των άλλων, σε εντός 2μήνου άσκηση πειθαρχικού ελέγχου κατά των υπευθύνων» αναφέρει Πολάκης και προσθέτει: «στο από 30.09.2021 έγγραφο της ΕΑΔ, το οποίο πρωτοκολλήθηκε από το Γραφείο Υπουργού στις 04/10/2021 (φωτό 1-4), γίνεται λόγος ΚΑΙ για ποινικές ευθύνες».

Μάλιστα, απευθυνόμενος στον πρώην υπουργό Μεταφορών κάνει λόγο για μέγιστη πρόκληση μετά από την εμφάνισή του στη Βουλή και προσβολή της μνήμης των νεκρών. 

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη:

ΠΡΟΣΟΧΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!

Χθες, ο Χάρης Καστανίδης αποκάλυψε ότι η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, μετά από έλεγχο που διενήργησε για την σύμβαση 717, είχε ενημερώσει ήδη από τον Οκτώβριο του 2021 με εμπιστευτικό της έγγραφο, τον τότε Υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, για τις τεράστιες ευθύνες που υπάρχουν σχετικά με την πρόοδο των εργασιών ασφαλείας, ζητώντας από αυτόν να προβεί εκτός των άλλων, σε εντός 2μήνου άσκηση πειθαρχικού ελέγχου κατά των υπευθύνων.

Στο από 30.09.2021 έγγραφο της ΕΑΔ, το οποίο πρωτοκολλήθηκε από το Γραφείο Υπουργού στις 04/10/2021 (φωτό 1-4), γίνεται λόγος ΚΑΙ για ποινικές ευθύνες.

Με το έγγραφο αυτό, αποδεικνύεται ότι όταν χθες ο κ. Καραμανλής δήλωνε στην Επιτροπή Διαφάνειας πως δεν γνώριζε το θέμα, ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ χωρίς δισταγμό και ντροπή την ελληνική κοινωνία και τους συγγενείς των θυμάτων.

Κώστα Καραμανλή, η χθεσινή σου εμφάνιση στη Βουλή αποτελεί μέγιστη πρόκληση τόσο προς το Κοινοβούλιο και τη Δικαιοσύνη που ερευνά τις ευθύνες του δυστυχήματος, όσο και προς τη μνήμη των αδικοχαμένων στα Τέμπη.

newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.