ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σα : Χαρούμενος για το πρωτάθλημα, πάμε για τη νίκη με Παναθηναϊκό

1 min read

Ο Ζοσέ Σα σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πάει μόνο για τη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Ακόμα, ο πορτογάλος κίπερ μίλησε για τα όσα έγιναν τη φετινή σεζόν και φυσικά για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, εκφράζοντας τη χαρά του για όσα έχουν καταφέρει οι ερυθρόλευκοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και κερδίσαμε τον τίτλο, όμως τα πράγματα ήταν λίγο παράξενα, γιατί χωρίς φιλάθλους και χωρίς φιέστα ένας τίτλος δεν μπορεί να γιορταστεί».

Για το γεγονός πως η ομάδα έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος: «Όλοι μαζί είμαστε πρωταγωνιστές, δουλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτήν την επιτυχία. Η άμυνά μας ήταν αρκετά βελτιωμένη και είχε μεγάλη επίδραση στην επιτυχία της ομάδας».

Για το πού αφιερώνει τον τίτλο: «Στους φιλάθλους μας, που περίμεναν πολύ καιρό αυτόν τον τίτλο. Στην οικογένειά μου, αλλά και σε όσους δουλεύουν σε αυτόν το σύλλογο, γιατί έχουν βοηθήσει πάρα πολύ».

Για τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας. Θέλουμε αυτήν τη στιγμή να ολοκληρώσουμε τη χρονιά και μετά θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Όπως πάντα πάμε για τη νίκη και θα είμαστε συγκεντρωμένοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.