ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σαν σήμερα η αλβανική αστυνομία δολοφόνησε τον Κ.Κατσίφα – «Ζήτω η Ελλάς» φώναξε λίγο πριν εκτελεστεί

1 min read
  • Το ημερολόγιο έδειχνε 28 Οκτωβρίου του 2018 όταν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεφτε νεκρός από τα πυρά των αλβανικών αστυνομικών δυνάμεων στο χωριό Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου στην Αλβανία, λίγες ώρες νωρίτερα είχε υψώσει την ελληνική σημαία σε διάφορα σημαία του χωριού, κάτι που είχε θορυβήσει τους Αλβανούς. 

Μάλιστα λίγο πριν εκτελεστεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε φωνάξει: «Ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο ελληνισμός».

Τον σκότωσαν… για δεύτερη φορά

Λίγες μέρες πριν το τριετές μνημόσυνό του (13 Οκτωβρίου 2021), η Αλβανική δικαιοσύνη απεφάνθη ότι ο 35χρονος Κατσίφας δεν δολοφονήθηκε, αλλά… αυτοκτόνησε, σκοτώνοντάς τον μάλλον για δεύτερη φορά.

Ήταν στοχοποιημένος από τις αλβανικές αρχές

Κάτοικοι στους Βουλιαράτες είχαν αποκαλύψει ότι ο Κωνσταντίνος ήταν τον τελευταίο καιρό στοχοποιημένος από τις αλβανικές αρχές, γιατί ήταν εκείνος που την 28η Οκτωβρίου σημαιοστόλιζε όλο το χωριό.

Εκείνη την Κυριακή δεν τον είχαν αφήσει να υψώσει μια ελληνική σημαία, εκείνος όμως φέρεται να το έκανε παρά την απαγόρευση, με αποτέλεσμα την τραγική εξέλιξη με τη δολοφονία του 35χρονου.

Οι αποκαλύψεις από τον γαμπρό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Άκη Σακελλαράκη συγκλονίζουν: «Την προηγούμενη της δολοφονίας του, ο Κωνσταντίνος είχε δεχθεί μαζική επίθεση από αστυνομικούς, πράκτορες και κοσοβάρους, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς και, μάλιστα, χρησιμοποίησαν ειδικές τεχνικές για να μην είναι εμφανή τα χτυπήματα».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.