ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παράταση lockdown Σχεδιάζουν να κρατήσουν την Αττική μέχρι τις Απόκριες και… βλέπουμε

1 min read

Παράταση του lockdown όσο πάει, σχεδιάζει η κυβέρνηση όπως λένε όχι εξαιτίας των κρουσμάτων αλλά των εισαγωγών ασθενών στα νοσοκομεία.  

Όλα αυτά την ώρα που η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει διαφάνεια στα στοιχεία που δίνονται στο κοινό για τον κορωνοϊό και ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά δεν ενημερώνει κανέναν

Η αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων κορωνοϊού τόσο χθες Τρίτη (2.147) όσο και σήμερα Τετάρτη (1.913) δεν αφήνει και πολλά περιθώρια χαλάρωσης των μέτρων στις «κόκκινες» περιοχές και στην Αττική, που φαίνεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται σε lockdown για όσο… πάει.

Σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι η αύξηση των κρουσμάτων ειδικά στην Αττική δεν επιτρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση σε ένα σταδιακό άνοιγμα την 1η Μαρτίου.

Σύμφωνα με το Mega, το lockdown ενδέχεται να παραταθεί ακόμα και για δύο εβδομάδες, με τους ειδικούς να προειδοποιούν ότι δεν είναι μόνο η αύξηση κρουσμάτων που ανησυχεί αλλά και η αύξηση των εισαγωγών ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία.

Έτσι όπως σχεδιάζουν οι κυβερνητικοί  φαίνεται πως θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη (4/3), Κυριακή της Αποκριάς (14/3) και Καθαρά Δευτέρα (15/3) εν μέσω lockdown.

Επιστρέφει και ο Τσιόδρας για πιο… σκληρά  μέτρα

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά η περαιτέρω έξαρση της πανδημίας, εκτάκτως αύριο, στην καθιερωμένη σύσκεψη της επιτροπής του ΕΟΔΥ, θα συμμετέχει ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.