ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ναζιστική απόφαση από την Γερμανία να επιβάλλει πανευρωπαϊκό lockdown

1 min read

Και τελικά για ακόμα μια φορά η Γερμανία καθώς γνωρίζει ότι θα εκμεταλλευτεί για ακόμα μια φορά την ΕΕ) “σκάει την βόμβα” του πανευρωπαϊκού Lockdown!

Και το ζητούμενο για ακόμα μια φορά είναι αν μετά από 3 μήνες καραντίνας στην χώρα μας κάποιος θα βρεθεί να αρνηθεί εφόσον προχωρήσει περισσότερο από τις συζητήσεις μεταξύ επιστημόνων (το σίγουρο είναι ότι στην Γερμανία δεν αναφέρουν ούτε διαδίδουν τίποτα τυχαία) επομένως ας κρατήσουμε και την επιφύλαξη.

Και έτσι επειδή στην Γερμανία μπορεί να προκρίνουν την καθολική καραντίνα θα πρέπει αναγκαστικά να την εφαρμόσουμε όλοι στην ΕΕ! Και εννοείται ότι μετά ο καθένας ας μαζέψει τα “συντρίμμια” της δικής του οικονομίας και κοινωνίας.

Να σημειώσουμε ότι το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI) λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατα εμφανιζόμενες μεταλλάξεις του κορωνοϊού στην Γερμανία, συστήνει πιο αυστηρή τήρηση των κανόνων της καραντίνας για όσους έχουν προσβληθεί.

Ο ανοσολόγος συστημάτων, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μπράουνσβάικ, Μίχαελ Μάιερ-Χέρμαν υποστηρίζει ένα lockdown σε πανευρωπαϊκό επίπεδο λόγω του μεγάλου αριθμού νέων κρουσμάτων κορωνοϊού και φαίνεται να εκφράζει και τμήμα επιστημονικής κοινότητας.

«Το πανευρωπαϊκό lockdown είναι ο μόνος τρόπος για να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία», δήλωσε ο επικεφαλής του Τμήματος Ανοσολογίας Συστημάτων του Κέντρου Έρευνας Λοιμώξεων Χέλμχολτς της πόλης Μπράουνσβάικ στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο (Deutschlandfunk).

Ως πρότυπα, ο καθηγητής ανέφερε την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία «όπου δεν εμφανίζονται πλέον καθόλου λοιμώξεις. Εάν ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους, θα είναι απαραίτητο να λάβουμε μέτρα υπερεθνικού χαρακτήρα», τόνισε.

«Ο στόχος είναι η μείωση της συχνότητας εμφάνισης νέων κρουσμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να αυξηθεί ξανά το ενδιαφέρον των πολιτών να τηρήσουν τα μέτρα. Αυτό είναι καλύτερο από το να χαλαρώσουμε πρώτα τα μέτρα και στη συνέχεια να πρέπει να λάβουμε αυστηρότερα. Αυτό δεν μπορεί να το αντέξει ούτε η οικονομία, ούτε η κοινωνία, ούτε μπορεί να κινητοποιήσει τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.