ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρήτη: Νεκρός μέσα σε βίλα βρέθηκε 33χρονος που είχε εξαφανιστεί

1 min read

Ένας 33χρονος Ρώσος βρέθηκε νεκρός σε πολυτελές σπίτι στην περιοχή Κουνουπίτσα Κισάμου, όπου εργαζόταν ως επιστάτης.

Ο 33χρονος Ρώσος στην καταγωγή, που σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή Κουνουπίτσα Κισάμου ως επιστάτης, αναζητείτο τις τελευταίες 3-4 μέρες από το φιλικό του περιβάλλον καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Μετά από αστυνομική έρευνα και την συνδρομή της Πυροσβεστικής (χρησιμοποιήθηκε ειδικός ανελκυστήρας), ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι, γύρω στις 15:00, μέσα στη βίλα που εργαζόταν και συγκεκριμένα στη σοφίτα της πολυτελούς κατοικίας.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό site της Κισάμου  biskotto.gr στην εξίσωση των ερευνών του ΑΤ Κισάμου και το ενοικιαστικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του. Ο χώρος μάλιστα έχει αποκλειστεί από την αστυνομία για λόγους ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί τώρα επικεντρώνονται στο περιβάλλον του θύματος αν και σύμφωνα με ασφαλείς πηγές τα πρώτα στοιχεία δεν συνηγορούν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Επίσης αναζητείται και ο ιδιοκτήτης της βίλας που διαμένει εκτός Ελλάδας (Καναδά) και ο οποίος είχε προσλάβει ως επιστάτη – φροντιστή τον άτυχο άνδρα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.