ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» η κυβέρνηση παρά τη θύελλα προχωρά στην κατασκευή του καταυλισμού των αλλοδαπών στον Έβρο!

1 min read

Ατάραχη η κυβέρνηση και παρά τη θύελλα των αντιδράσεων του συνόλου του λαού του Έβρου προχωρά στην κατασκευή της μουσουλμανικής «πόλης» στη θέση ΚΤΥ Φυλακίου.

Η εξαιρετικά αυτή αρνητική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα μέσα από την δημοσίευση στην  ΔΙΑΥΓΕΙΑ (όπως και αφορά την απόφαση για ενοικίαση 33,5 στρεμμάτων προκειμένου να γίνει επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου.

Όπως έγινε γνωστό στην «Διαύγεια» ανακοινώθηκε η  διάθεση ποσού είκοσι επτά χιλιάδων εννιακόσιων δέκα επτά ευρώ (27.917,00 €) για «τη μίσθωση γεωτεμαχίων συνολικής έκτασης 33,50 στρεμμάτων για τις ανάγκες επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου του Δήμου Ορεστιάδας».

Το παραπάνω σημαίνει ουσιαστικά ένα πράγμα:

Ότι ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης αποφάσισαν αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα έχει στον ακριτικό  νομό Έβρου  τη δημιουργία του νέου υπερκαταυλισμού.

Με την απόφαση αυτή η κυβέρνηση λέει πρακτικά ότι  προχωρούμε κανονικά στην δημιουργία μιας Ισλαμούπολης ελάχιστα χιλιόμετρα απ’ τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.