ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απίστευτο, Κι όμως υπάρχει στην Κύπρο Οδός «Γκρίζοι Λύκοι»:

1 min read

Απίστευτο μεν, αλήθεια δε. Στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας υπάρχει οδός BOZ KURT (Γκρίζοι Λύκοι)! Εκτιμάται πως η ονοματοδοσία του δρόμου πρέπει να έγινε πριν την εισβολή αλλά έκτοτε κανείς δεν ασχολήθηκε.

Μόλις προσφάτως η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Κύπρου κατέθεσε αίτημα μετονομασίας της οδού, στο δημαρχείο Λάρνακας.

Στο αίτημα που επιδόθηκε στον αντιδήμαρχο της πόλης αναφέρονται και οι λόγοι που πρέπει να γίνει άμεσα η μετονομασία του δρόμου. Ο Κύπριος αξιωματούχος υποσχέθηκε ότι το ζήτημα θα εξεταστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο το ταχύτερο.


Φωτογραφία που αποδεικνεύει την ύπαρξη της οδού (φωτ.: facebook / Aram Manougian Agoump)

Όπως αναφέρει η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Κύπρου, θα παρακολουθεί στενά τη διαδικασία και θα ενημερώνει την κοινότητα με την εξέλιξή της.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» αποτελούν ένοπλη και ιδιαίτερα βίαιη πτέρυγα του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων (MHP), κυβερνητικού εταίρου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Τούρκου προέδρου. Προσφάτως Γερμανία και Γαλλία απαγόρευσαν τη δράση του υπερεθνικιστικού κινήματος στα εδάφη τους, χαρακτηρίζοντας το ως διασπορέα «εθνικιστικών και ακροδεξιών ιδεών».

Ο Δήμος Λάρνακας οφείλει να εξετάσει άμεσα το αίτημα της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Κύπρου, που μετά από τη δημοσιοποίηση του θέματος αποτελεί και αίτημα όλου του ελληνισμού.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.