ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αερομαχίες στο Αιγαίο: «Εισβολή» τουρκικών μαχητικών – Τους ταπείνωσαν οι Έλληνες πιλότοι

1 min read

Πιστή στην επικίνδυνη τακτική των προκλήσεων παραμένει η Άγκυρα, θέτοντας σε κίνδυνο την ειρήνη στην ανατολική Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα, τέσσερα τουρκικά μαχητικά F- 16 πέταξαν πάνω από το Αιγαίο πραγματοποιώντας 34 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. \

Τα τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν και δύο υπερπτήσεις στους Ανθρωποφάγους ενώ σε μια περίπτωση προκλήθηκε και μια εικονική αερομαχία – εμπλοκή με τα ελληνικά αεροσκάφη που σηκώθηκαν για την αναχαίτισή τους.

Ανάλογη τακτική ακολούθησαν οι Τούρκοι και σήμερα (26/10/20), με τους Έλληνες χειριστές να απαντούν δυναμικά και να στέλνουν ηττημένους και ντροπιασμένους τους Τούρκους πιλότους στις βάσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα τουρκικά μαχητικά F- 16 πέταξαν πάνω από το Αιγαίο πραγματοποιώντας 34 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Τα τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν και δύο υπερπτήσεις στους Ανθρωποφάγους ενώ σε μια περίπτωση προκλήθηκε και μια εικονική αερομαχία – εμπλοκή με τα ελληνικά αεροσκάφη που σηκώθηκαν για την αναχαίτισή τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.