ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έβρος: Συνεχίζουν να συλλαμβάνονται δουλέμποροι και λαθρομετανάστες

1 min read

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ NEWSKAMATERO

Ανοιχτά περάσματα στο ποτάμι από την τουρκική πλευρά στην Ελλάδα

Μεγάλο παραμύθι ότι έκλεισαν τα σύνορα στον Έβρο και αυτό αποδεικνύεται από τις συλλήψεις καθημερινά λαθρομεταναστών πο περνούν το ποτάμι. Μόλις πρόσφατα, συνελήφθησαν σε επαρχιακή οδό του Έβρου κοντά στο Σουφλί τρείς αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι λαθρομετανάστες.

Επίσης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις λαθρομετανάστες.

Τις βραδινές ώρες της 2/3-7-2020, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι άλλοι δύο διακινητές, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στην έξοδο Νέων Κερδυλίων το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε πινακίδα σήμανσης και ακολούθως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος εντόπισαν δύο λαθρομετανάστες, τους οποίους οι δύο δράστες μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα.

Όχι μόνον περνούν τον Έβρο, αλλά συλλαμβάνονται και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα και αυτό δείχνει ότι η Πατρίδα μας δυστυχώς είναι ξέφραγο αμπέλι.

Διαβάστε επίσης

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.