ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση-Τα νέα στοιχεία που εξετάζει η ΕΛΑΣ

1 min read

 

Το φως της δημοσιότητας είδε η ιατροδικαστική εξέταση της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, σύμφωνα με την οποία, το σώμα της κοπέλας έφερε χτυπήματα με μαχαίρι στο κεφάλι αλλά και στο πίσω μέρος του σώματος της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, «το θύμα ήταν σε πρηνή θέση, κανονικά ντυμένο, με διαμήκη τομή 15 εκατοστά στην αριστερή κοιλιακή χώρα, τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι και στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του κορμού».

Η αναφορά του ιατροδικαστή διαψεύδει τον ισχυρισμό του 58χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου, ο οποίος στην κατάθεσή του ανέφερε ότι σκότωσε την Δώρα βρισκόμενος σε άμυνα λόγω της σφοδρής επίθεσης που δέχτηκε από το θύμα, εκφράζοντας μάλιστα την πιθανότητα πάνω στην πάλη με την εφοριακό αυτή “να έπεσε πάνω στο μαχαίρι”.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το «Βήμα», η αστυνομία ερευνά νέα στοιχεία, καθώς στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν αποτυπώματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και δεν σχετίζονται με τον 58χρονο, ούτε και με ανθρώπους που επισκέφτηκαν το σημείο μετά τη δολοφονία.

Η αστυνομία δεν έχει σαφείς ενδείξεις για εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην δολοφονία, εξετάζει όμως, όλα τα ενδεχόμενα.

Ακόμη, ο 58χρονος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης μίας μαύρης BMW (πιθανόν την είχε αποκτήσει από την περίοδο που έκανε διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών) στην οποία υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. για τη συγκέντρωση περαιτέρω στοιχείων για τη δράση του.

Ένα ακόμα ζητούμενο για τους ερευνητές της υπόθεσης είναι γιατί εξαφανίσθηκε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Τανάγρας στο Γαλάτσι, που φιλοξενούσε τον δολοφόνο.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση