ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το πρωτοσέλιδο που έφερε οργή στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Απόλυτο και ψέμα»

1 min read

Το πρωτοσέλιδο που έφερε οργή στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Απόλυτο και ψέμα»

Απόλυτο ψέμα, χαρακτηρίζει με ανάρτησή του στο Facebook δημοσίευμα της Αυγής, που αναφέρει ότι ο ίδιος δήλωσε πως το κέντρο δεν έχει θέση στη ΝΔ. Οπως υποστηρίζει ο ίδιος έπλεξε το εγκώμιο του Κέντρου ως του βασικού ιδεολογικού χώρου που ιστορικά πολέμησε τον κομμουνισμό στην Ελλάδα

Έντονη ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Αυγή”.

Η εφημερίδα εμφανίζει τον κ. Γεωργιάδη να έχει κάνει τη δήλωση «το Κέντρο δεν έχει θέση στη ΝΔ. Είναι συγκυριακό που Δεξιά και Κέντρο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κόμμα». Ο ίδιος ανέφερε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter πως «πουθενά και ποτέ δεν έχω πει τέτοιο πράγμα! Είναι καθαρό ψέμα! Ανερυθρίαστο και χυδαίο από μία χυδαία Αυγή».

adonisw2.jpg

Η ανάρτηση – αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη στο Facebook:

Ο Σύριζα ως η επιτομή του Χυδαίου στην πολιτική ζωή

Την Κυριακή το πρωί διοργανώσαμε μία ομιλία με τη ΔΗΜΤΟ Ψυχικού στον Κινηματογράφο «Αβάνα» για την Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς. Εκεί, με τον κ. Σάκη Μουμτζή μιλήσαμε διεξοδικά για τους μηχανισμούς πάνω στους οποίους οικοδομήθηκε μεταπολιτευτικά αυτή και του πώς πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

Μιλήσαμε για την Οκτωβριανή «Επανάσταση», δηλ. για το πώς εν όπλοις ανετράπη η νόμιμη κυβέρνηση του Σοσιαλδημοκράτη Κερένσκυ, για το τι έγινε κατά την Κατοχή με την προσπάθεια της Αριστεράς να αρπάξει την εξουσία με τη βία από τότε και την εκτέλεση του κεντρώου Ψαρού. Τι ρόλο έπαιξε ο Άρης Βελουχιώτης, που αρνήθηκε να παραδώσει τα όπλα σύμφωνα με τη Συμφωνία της Βάρκιζας, τα γεγονότα του εμφυλίου, τη χούντα, τον ρόλο του Βασιλέως, του Ναυτικού, την αντίσταση στη χούντα και από την Δεξιά και το Κέντρο και όχι μόνον από την Αριστερά, όπως παρουσιάζεται κ.λπ.

Το ακροατήριο ενθουσιάστηκε τόσο που όσοι πήραν τον λόγο ζήτησαν να γίνει και αλλού η ίδια εκδήλωση και με χαρά έμαθα ότι χθες στη Θεσσαλονίκη έγινε μία παρεμφερής με Βορίδη, Κουμουτσάκο κ.λπ.

Επιτέλους φαίνεται ότι η παράταξη ξυπνά από έναν παρατεταμένο ιδεολογικό λήθαργο, κατά τον οποίο είχαμε παραιτηθεί από τη μάχη των ιδεών.

Πολλοί μπορεί να απορείτε και να λέτε: «Ρε Άδωνι, τώρα καιγόμαστε. Τι δουλειά έχουν όλα αυτά σήμερα; Πάμε όλοι μαζί να σωθούμε και αφήστε τα αυτά στους ιστορικούς», όμως δυστυχώς, εάν δεν δοθεί και κερδηθεί αυτή η μάχη, ποτέ δεν θα αλλάξει η Ελλάδα. Όταν μιλάμε για την ιδιωτική οικονομία και την επιχειρηματικότητα, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, το τέλος του αβάτου των Εξαρχείων, τη σύνδεση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας, τον έλεγχο των συνόρων κ.λπ., όλα αυτά στην ουσία τους είναι μάχη κατά της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς, που εμπόδιζε και εμποδίζει την ελληνική κοινωνία να πράξει εδώ και δεκαετίες τα αυτονόητα.

Ήμουν βέβαιος ότι αυτή μας η εκδήλωση και η απόφαση να μιλήσουμε επιτέλους για θέματα ταμπού θα συναντούσε σφοδρή αντίσταση από τον Σύριζα (ο Σύριζα είναι η Αριστερά και δεν υπάρχει πουθενά κάποια καλύτερη, όπως το νέο παραμύθι των αριστερών διαδίδει τώρα) και ήμουν έτοιμος για αυτή τη μάχη.
Αντί όμως για ιδεολογικά επιχειρήματα, ο Σύριζα, ευρισκόμενος προφανώς σε θέση πλήρους ιδεολογικής αδυναμίας, προχώρησε σε αυτό που ξέρει καλύτερα, στο καθαρό ψέμα και στην καθαρή συκοφαντία.

Χθες ήταν η ΕΦΣΥΝ, που στο πρωτοσέλιδό της με παρουσίασε να λέω ότι «μόνον ο Βασιλιάς έκανε αντίσταση στη χούντα», ψέμα που με την αντίδραση του Μουμτζή αλλά και αρκετών φίλων αλλά ευτυχώς λόγω του βίντεο που υπήρχε, απεδείχθη περιτράνως και πιστοποιήθηκε και από τα ellinika hoaxes στη σελίδα τους.

Διαβάστε με τα ίδια σας τα μάτια πώς η @EFSYNTAKTONπαραδέχεται ότι είπα όλα τα άλλα, αλλά αυτή επέλεξε να παρουσιάσει λέει αυτά που θέλει

Καθαρό, ανερυθρίαστο, απόλυτο, ψυχρό ψέμα! Είχα πει τα ακριβώς αντίθετα και τα αντίθετα έγραψαν.
Σήμερα όμως ανέλαβε δράση η Αυγή, η επίσημη εφημερίδα του Σύριζα. Προσέξτε, η εφημερίδα που χρηματοδοτείται και εκδίδεται από το κόμμα. Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο γράφει ότι εγώ ισχυρίστηκα πώς «Το Κέντρο δεν έχει θέση στη ΝΔ», απόλυτο ψέμα! Όχι μόνον δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά αντιθέτως στην ομιλία μου, το βίντεο της οποίας υπάρχει όπως ξέρετε, έπλεξα το εγκώμιον του Κέντρου ως του βασικού ιδεολογικού χώρου που ιστορικά πολέμησε τον Κομμουνισμό στην Ελλάδα από την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου ακόμη, του Γέρου της Δημοκρατίας, του Πλαστήρα κ.λπ., τον σωτήριο ρόλο της συμμαχίας Κέντρου/Δεξιάς στον Εμφύλιο και έφθασα μέχρι και την καθοριστική Συμβολή του Πασόκ του Ευαγγέλου Βενιζέλου στην επιτυχία της κυβερνήσεως Σαμαρά.

Το ερώτημα είναι πώς αντιμετωπίζει κάποιος το καθαρό ψέμα; Το ψυχρό! Εκείνο που δεν έχει καν ένα ψήγμα αληθείας;

Μέχρι τις εκλογές έχουμε πολλά να δούμε ακόμη και όσοι νομίζουν ότι απλώς θα κάτσουν να χάσουν, σεβόμενοι τους κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, πλανώνται πλάνην οικτράν! Θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, όσο ανήθικο και να είναι, για να την κρατήσουν, διότι μέσα τους ξέρουν ότι μετά απ’ όσα έκαναν, δεν θα την ξαναδούν ποτέ. Εγώ είμαι έτοιμος για αυτή τη μάχη, εσείς;

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση