ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Του έστειλαν με courier από το εξωτερικό 26 κιλά κάνναβη

1 min read

Του έστειλαν με courier από το εξωτερικό 26 κιλά κάνναβη

Ο 26χρονος ομογενής συνελήφθη σε γραφείο ταχυμεταφορών στο Μοσχάτο, τη στιγμή που παραλάμβανε τα ταχυδρομικά δέματα

Είκοσι πέντε κιλά και 935 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν σε δύο ταχυδρομικά δέματα από τους υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών & Όπλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ και την 22.12.2017 ενώ την υπόθεση συνελήφθη 26χρονος ομογενής από Καζακστάν, ο οποίος παρέλαβε την ποσότητα της κάνναβης.

Τα δέματα έφτασαν στην Ελλάδα μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Μαδρίτης «Barajas».

Ο συλληφθείς συνελήθφη μέσα σε γραφείο ταχυμεταφορών στο Μοσχάτο, τη στιγμή που παραλάμβανε τα ταχυδρομικά δέματα στα οποία αναγράφονταν πλαστά στοιχεία παραλήπτη. Για την παραλαβή τους είχε φροντίσει να κατέχει πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας με τα αυτά πλαστά στοιχεία.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο συλληφθείς αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και την ανωτέρω κατασχεθείσα ποσότητα προόριζε για περαιτέρω διακίνηση.

Η έρευνα συνεχίζεται, σε συνεργασία με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες της ημεδαπής και αλλοδαπής, τόσο για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του αποστολέα της προαναφερομένης κατασχεθείσας ποσότητας ναρκωτικών, όσο και για την διαπίστωση ύπαρξης και άλλων ταχυδρομικών δεμάτων με ναρκωτικές ουσίες με τελικό προορισμό τη χώρα μας.

Ο συλληφθείς, μετά της σχηματισθείσης δικογραφίας, οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ όπως διαπιστώθηκε είναι προσημασμένος, έχοντας καταδικαστεί στο παρελθόν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ληστεία, σύσταση συμμορίας, οπλοκατοχή και ναρκωτικά και είχε αποφυλακιστεί προσφάτως.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση