ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΩΣ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ‘φέρνει’ ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!Νέες προκλήσεις του Δημάρχου…

1 min read

Φαίνεται πως ο κος Μπουτάρης έχει μπερδευτεί και δεν αντιλαμβάνεται πως είναι Δήμαρχος ελληνικής πόλης κι όχι σκοπιανής. Δεν είναι μόνο πως αποκαλεί τα Σκόπια, Μακεδονία συνέχεια, είναι και οι νέες κινήσεις του.

Έχει συμφωνήσει τα εξής:

1)Συνεργασία πόλεων Σκοπίων – Ελλάδας. Θα έρθουνε πόλεις από τα Σκόπια για συνεργασία, από παιδικούς σταθμούς, μάζεμα σκουπιδιών, μέχρι κέντρα για τους ηλικιωμένους, κοκ… (σ.σ. Τελικός στόχος η Αδελφοποίηση πόλεων και μάλιστα της Θεσσαλονίκης με τα Σκόπια, στα πλαίσια των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) που συμφώνησε ο Κοτζιάς με τους Σφετεριστές του ονόματος και της ιστορίας μας.

2)Συμφωνία για τo “Study in Thessaloniki” (σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη), όπου ο Πρόεδρος των Σκοπίων δίνει 20 Υποτροφίες το χρόνο στο City College Θεσσαλονίκης! (σ.σ. Η Συμφωνία Υποτροφιών “Μπορίς Τραϊκόφσκι” υπογράφηκε άραγε με κράτος που ονομάζεται “Δημοκρατία Μακεδονίας”; Αν ναι, πρόκειται για νέα μεγάλη πρόκληση. Στις φωτογραφίες φαίνεται η υπογραφή της με τον Δντη του City Gollege και τον Πρόεδρο της αυτοαποκαλούμενης “Δημοκρατίας Μακεδονίας”! Οι δε σχετικές αιτήσεις των Σκοπιανών σπουδαστών προς το Υπουργείο τους, γράφουν φυσικά “Δημοκρατία Μακεδονίας”).

3. Συμφωνία για Πολιτιστικές Συνεργασίες σε επίπεδο Φεστιβάλ. Η ιδέα είναι να κάνουμε ένα Φεστιβάλ, μουσική, χορό, θέατρο και σε δεύτερο πλάνο και μια συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής απόψεων για τις start up επιχειρήσεις. Αυτό το Φεστιβάλ η ιδέα είναι να γίνεται μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη και μια χρονιά στα Σκόπια. (σ.σ. Δηλαδή θα ακούγονται μέσα στη Θεσσαλονίκη μας, ψευτο”μακεδονικά” τραγούδια και χοροί, από τάχα “μακεδονικά” συγκροτήματα και “Μακεδόνες”¨καλλιτέχνες, σε γλώσσα που την ονομάζουν επίσης προκλητικά “μακεδονική”! Αλλά όλα αυτά θα είναι μια τεράστια πρόκληση και γελοιοποίηση της Ελλάδας και της τιμής της, μέσα στην καρδιά της μίας και μόνης Μακεδονίας)!

4. Υλοποίηση πρότασης του Προέδρου των Σκοπίων για να κατέβουν raft σε όλου του Αξιού την κοίτη. Το κάνουνε οι Σκοπιανοί κάθε χρόνο ως την Ειδομένη και είπαμε φέτος, τον Απρίλιο – Μάιο (του 2018), να φτάνει στον Θερμαϊκό και έτσι θα συσφιχτούν περισσότερο οι σχέσεις… (σ.σ. Έτσι οι πλαστογράφοι θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να κάνουν δια του Αξιού (Βαρδάρη τον ονομάζουν) κατάβαση στην δήθεν αλύτρωτη “Μακεδονία του Αιγαίου”, ξεδιπλώνοντας προκλητικά σημαίες και βγαίνοντας στον Θερμαϊκό, πλάι στη Θεσσαλονίκη, που την ονομάζουν “Σολούν”. Οι δε αθλητές του rafting (κατάβαση ποταμού με φουσκωτή βάρκα) θα προέρχονται από την “Δημοκρατία Μακεδονίας” και θα αυτοαποκαλούνται “Μακεδόνες”, ενώ τα Σκοπιανικά ΜΜΕ θα ξεσπαθώσουν για τη συνεργασία “Μακεδονίας” και Ελλάδας μέσω “Βαρδάρη” χάρη στον άξιο Δήμαρχο…)

Άξιος ο ελληνικός μισθός σου Δήμαρχε. Μόνο που οι Έλληνες δε συμφωνούμε…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση