ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 11.700 ΕΥΡΩ! ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ;

1 min read

Τις θυμάστε εκείνες τις δύο θηριώδεις «δίδυμες» θωρακισμένες BMW 760, 4.400 κ.ε., που πληρούν τα υψηλότερα επίπεδα θωράκισης παγκοσμίως κατά επιθέσεων με σφαίρες, χειροβομβίδες, ρουκέτες ακόμα και βόμβες, που αγοράστηκαν επί των ημερών του πρώτου Μνημονίου από την κυβέρνηση Jeffrey έναντι 750.000 ευρώ εκάστη, για να προστατεύουν τους υπουργούς Οικονομικών και ΠΡΟ-ΠΟ από την οργή του λαού; Αυτές που θα πουλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι του μόλις θα ανέβαιναν στην εξουσία (όπως θα… έσκιζαν και τα Μνημόνια); Ε, λοιπόν, δεν πουλήθηκαν και εξακολουθούν να συντηρούνται από τις τσέπες των αιώνιων «κορόιδων», δηλαδή των Ελλήνων φορολογουμένων.

Και για να δείτε τι πληρώνουμε όλοι μας, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε η δαπάνη της αγοράς 4 αλεξίσφαιρων ελαστικών για τη μία από τις δύο λιμουζίνες, έναντι του ποσού των 11.000 ευρώ με την αμοιβή των εργασιών τοποθέτησής τους να ανέρχεται στα 700 ευρώ!

Πληρώστε «κορόιδα»!

(ΥΓ): Τα συγκεκριμένα οχήματα τα χρησιμοποιούσαν αρχικά οι Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος. Αλήθεια, τώρα ποιοι… ατσίδες τα χρησιμοποιούν;

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση