ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

20 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τελάντερ: «Στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός»

1 min read

Τελάντερ: «Στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός»

Είναι πρώιμο να προβλεφθεί το μέλλον του Ράσμους Τελάντερ στη Ζυρίχη, ωστόσο η αρχή του χαρακτηρίζεται εξαιρετική. Ο Δανός στόπερ παίζει βασικός στην Ελβετία και μετρά 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, ενώ έχει πιστωθεί μία ασίστ.

Η Ζυρίχη του έδωσε προοπτική όταν ο Παναθηναϊκός δεν τον υπολόγιζε αγωνιστικά, ανεξάρτητα από την ασυνέπεια στις πληρωμές. Για αυτό, ο Τελάντερ κατήγγειλε τη σύμβαση του και έμεινε ελεύθερος, προτού προκύψει η προοπτική της μετακόμισης στην κεντρική Ευρώπη.

Ο Τελάντερ μίλησε στην ιστοσελίδα “aargauerzeitung.ch” και ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του για το Τριφύλλι, επειδή το… διαζύγιο δεν ήταν καλό: “Ο Παναθηναϊκός έχει μία θέση στην καρδιά μου, παρότι δεν μπόρεσα να παίξω για οχτώ μήνες, μετά από μία αρκετά καλή πρώτη σεζόν”.

Ωστόσο, εκκρεμεί ο διακανονισμός με την ΠΑΕ που σε πρώτη φάση δεν τηρήθηκε. Ο 25χρονος αμυντικός απέφυγε να σχολιάσει, παραπέμποντας στον εκπρόσωπο του: “Αυτά τα ζητήματα τα χειρίζεται ο δικηγόρος μου”.

Ο προπονητής της Ζυρίχης, Ούλι Φόρτε, αναφέρθηκε στον τρόπο που προσέγγισε τον Τελάντερ: “Του τηλεφώνησα όταν βρισκόταν στην Αθήνα και η αλήθεια είναι ότι ένιωσε έκπληξη. Χρειάστηκε να του μιλήσω αρκετά ώστε να πειστεί και αποδέχτηκε την πρόταση μου μετά από πέντε τηλεφωνήματα”.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση