ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τεθωρακισμένα του στρατού ενισχύουν τις αστυνομικές δυνάμεις στις Καστανιές

1 min read

Τεθωρακισμένα οχήματα του στρατού, τα οποία μπορούν να εκτοξεύσουν και δακρυγόνα για αποτροπή εισβολής σε περίπτωση που επιχειρήσουν και πάλι κάτι τέτοιο οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην τουρκική πλευρά, ενισχύουν τις αστυνομικές δυνάμεις στις Καστανιές.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, μετά από τα χθεσινοβραδινά επεισόδια και τις συνεχείς προσπάθειες εκατοντάδων συγκεντρωμένων στην πλευρά του τουρκικού τελωνείου, να εισβάλουν ομαδικά στο ελληνικό έδαφος, τις οποίες απέτρεψαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είναι παρατεταγμένες στο Τελωνείο Καστανεών και οι αστυνομικοί με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα το πέτυχαν, ενισχύονται οι δυνάμεις. Κι αυτό γιατί αυξάνεται και ο αριθμός όσων συγκεντρώνονται στην τουρκική πλευρά, ελπίζοντας ότι θα μπουν στην Ελλάδα από το συγκεκριμένο σημείο έστω και με… ντου.

Χημικά που τους προμηθεύουν οι Τούρκοι εκτόξευσαν οι λαθρομετανάστες εναντίον των αστυνομικών

Χθες το βράδυ όμως παρατηρήθηκε και ένα ακόμα φαινόμενο. Οι λαθρομετανάστες εκτόξευσαν χημικά κατά των ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων, τα οποία προφανώς τα προμηθεύτηκαν από τους Τούρκους. Αν αυτό έγινε από τον τουρκικό στρατό ή την γνωστή Στρατοφυλακή του Ταγίπ Ερντογάν ή από κάποιες ΜΚΟ, των οποίων άνθρωποι βρίσκονται στο σημείο, είναι ακόμα άγνωστο.

πηγή: www.evros-news.gr/

Δημοσίευση στα Social Media