Τέσσερα παιδιά, με 15.500 ευρώ εισόδημα, δεν παίρνει μέρισμα λόγω… αυτοκινήτου

Newskamatero

Τέσσερα παιδιά, με 15.500 ευρώ εισόδημα, δεν παίρνει μέρισμα λόγω... αυτοκινήτου

Ο Αθανάσιος Κωτούλας, πολύτεκνος πατέρας από τον Βόλο κατήγγειλε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή, ότι δεν εγκρίθηκε η αίτηση του για να λάβει το κοινωνικό μέρισμα, παρότι πληροί όλα τα κριτήρια, γιατί έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο 2.000 κυβικών.

«Έχω τέσσερα προστατευόμενα τέκνα. Το ετήσιο εισόδημα μου είναι περίπου στα 15.500 ευρώ. Έκανα όλη τη διαδικασία για το κοινωνικό μέρισμα και η απάντηση από το σύστημα ήταν αρνητική διότι διαβιώ μία πολυτελή ζωή, όπως λέει το σύστημα, επειδή έχω ένα αυτοκίνητο επταθέσιο για να βάλω τα παιδιά μου που είναι 2.000 κυβικά» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κωτούλας και σημείωσε:

«Εγώ πριν από 10 χρόνια για να μπορέσει να είναι όλη η οικογένεια σε ένα αυτοκίνητο το αγόρασα, για το οποίο μου έδωσαν κίνητρα για να το αγοράσω. Αυτό το αυτοκίνητο από τότε το πληρώνουμε γιατί τα αυτοκίνητα με 2.000 κυβικά και πάνω θεωρούνται είδος πολυτελείας. Δηλαδή οι κάτοχοι τους διαβιούν μία πολυτελή ζωή».

Ακούστε το ηχητικό:

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Σε περισσότερους από ένα εκατ. συνταξιούχους οι επιστροφές εισφορών υπέρ ΕΟΠΥΥ

Περίπου 295 εκατ. ευρώ θα διανεμηθούν σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο συνταξιούχους-δικαιούχους των παρανόμως παρακρατηθέντων ποσών, όπως αναφέρει το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων Ειδικότερα, από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η επιστροφή των παρακρατηθέντων σε 1.008.277 συνταξιούχων (σε σύνολο 2,6 εκατ. συνταξιούχων) και το ποσο που θα διανεμηθεί ανέρχεται σε […]