Πε. Νοέ 26th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχίζεται το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ Ελληνικών αρχαιοτήτων στο εξωτερικό! Το Υπ.Εξ γνωρίζει…

1 min read

 

Ξεπουλιούνται αρχαία νομίσματα από την Μένδη Χαλκιδικής (που βρέθηκαν στην Χαλκιδική.) και αθηναϊκό (που βρέθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας και πωλήθηκε στην Γερμανία επί Χίτλερ)!

Το υπ. Πολιτισμού το ξέρει και δεν κάνει τίποτε!

Από τον «Οίκο» Δημοπρασιών «Νόμος» της Ελβετίας ανακοινώθηκε η νέα δημοπρασία αρχαίων νομισμάτων, στις 2 Δεκεμβρίου, μεταξύ των οποίων και ελληνικών.

Ανάμεσα σε αυτά, με μια εντελώς πρόχειρη ματιά, έπεσα επάνω στις εξής. αβλεψίες και παραπλανήσεις των υποψηφίων «πελατών-συλλεκτών»-φιλιστόρων θυμάτων της εταιρείας – ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι εμπορικές επιχειρήσεις δημοπρασιών καλούνται με το ιερό όνομα «Οίκος»:Το αθηναϊκό νόμισμα από τον Αλμυρό. ως τον Χίτλερ!

Και ο δημοπράτης συνεχίζει να ομολογεί τις παρανομίες του:

«Εδώ είναι ένα άλλο νόμισμα με γενεαλογικό δένδρο που πηγαίνει ακριβώς πίσω στην ανακάλυψή του: Ενα τετράδραχμο νέου τύπου, του 112/111 π.Χ. από την Αθήνα. Όχι σπουδαίο νόμισμα, αλλά σίγουρα ευπρεπές, βρέθηκε (!!!) στον Αλμυρό, κοντά στην αρχαίο πόλη της Λάρισας Κρεμαστής στην Θεσσαλία. Το 1933 πήγε (σ.σ.: Νομίσματα που κόβουν βόλτες μόνα τους, πρώτη φορά ακούω!!!) στην Γερμανία (!!!) και πουλήθηκε στην Φρανκφούρτη στην δημοπρασία 98 του Αμβούργου, στις 3 Απριλίου, περίπου έναν μήνα μετά τις εκλογές της 5ης Μαρτίου, που έφεραν τον Χίτλερ στην εξουσία».

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1.Και αυτό το νόμισμα έχει γνωστή ελληνική προέλευση, την οποία ομολογεί ο δημοπράτης και επομένως πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού δεν αποδεικνύεται νόμιμη κατοχή του. Κι αυτό διότι, όπως ομολογεί το νόμισμα εξήχθη παρανόμως από την Ελλάδα.

2.Η πώληση αυτή κουβαλάει επάνω της και μια «νομιμότητα» εποχής των ναζί.

Ο δημοπράτης συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ, αλλά ο αντίπαλος (εν προκειμένω το ελληνικό υπ. Πολιτισμού) κοιμάται ολόρθο και δεν πάει ούτε καν στην σέντρα να επικυρώσει τις ομολογίες του αντιπάλου του.

 

xronos.gr & lekakis.com

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.