ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ με Off-shore! Τι συμβαίνει…

1 min read

Όσο ψάχνουμε τα εκατομμύρια έγγραφα των paradise papers θυμηθήκαμε τα panama papers. Εκεί βλέπουμε το όνομα Σταύρος Παπασταύρου, σύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Θυμίζουμε πως το 2012 ο δικηγόρος κος Παπασταύρου έγινε σύμβουλος του τότε Πρωθυπουργού σε ζητήματα Ευρωπαϊκών και Διεθνών θεμάτων. Βρέθηκε λογαριασμός 5,4 εκατ δολαρίων στην Ελβετική HSBC με το όνομά του, παρόλο που ο ίδιος αρνήθηκε πως τα χρήματα ήταν δικά του. Παρόλα αυτά στις 2 Φεβρουαρίου 2016 πλήρωσε 3,6 εκατ δολάρια για να πάψουν οι διώξεις εις βάρος του με τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος χρημάτων. Ο ίδιος δήλωσε τότε πως θα κάνει αγώνα για να καθαρίσει το όνομά του.

Από το 2005 έως το 2014 υπήρξε μέλος των διοικητικών συμβουλίων των Green Shamrock Foundation  και Diman Foundation. Το 2006 έγινε αναπληρωτής πρόεδρος του Aisios Foundation που υπάρχει μέχρι  σήμερα.

 

Τονιζουμε πως μέχρις στιγμής η δικαστική έρευνα δεν έχει προχωρήσει παραπέρα και ως εκ τούτου το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει στο ακέραιο.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση