Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Βασίλη Καρρά: «Επτά φορές πήρε το ποτάμι το σπίτι μου»

Newskamatero

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Βασίλη Καρρά: "Επτά φορές πήρε το ποτάμι το σπίτι μου"

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα καλά» παραχώρησε ο Βασίλης Καρράς αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε τόσο στη ζωή του όσο και την καλλιτεχνική του πορεία.

«Ο καλλιτέχνης πρέπει να αντιπροσωπεύει τον κόσμο, να γίνεται ένα μαζί του. Όσο μπορεί βέβαια, δεν μπορεί πάντα να το καταφέρνει αυτό. Εγώ δεν είχα μεγάλο σταθμό στην καριέρα μου, είχα σκαλοπάτια, πόντο-πόντο κέρδισα την αγάπη. Είχα σκεφτεί κάποτε να τα παρατήσω. Το 1992 είχα στεναχωρηθεί με τη δουλειά μου και ήθελα να την παρατήσω, αλλά είναι έρωτας αυτή η δουλειά».

Ο Βασίλης Καρράς αναφέρθηκε και στον Νότη Σφακιανάκη με τον οποία διατηρούν μια μακρόχρονη φιλία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Νότης είναι ψυχούλα, είναι ένα παρεξηγημένο παιδί…» ενώ μίλησε και για τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή της Μάνδρας στοιχίζοντας τη ζωή σε 24 άτομα. Μια οδυνηρή κατάσταση που του θύμισε και ένα δικό του δράμα: «Επτά φορές πήρε το ποτάμι το σπίτι μου στην Σταυρούπολη, δεν έχουν μείνει ούτε παιδικές φωτογραφίες να θυμάμαι, τα είχε πάρει επτά φορές ψυγεία, κουζίνες…Λυπήθηκα για όσα έγιναν στη Μάνδρα Αττικής. Να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, από εδώ και πέρα…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο

Το διαβάσαμε στο topontiki

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Χίος: Διακοπή των εργασιών επέκτασης του κέντρου υποδοχής

Με απόφαση της ειρηνοδίκη Χίου, διακόπηκαν οι εργασίες επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της ΒΙΑΛ, στο Χαλκειός, που ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το πρωί με τη μεταφορά οικίσκων στον καταυλισμό. Με τη δικαστική απόφαση οι εργασίες διακόπτονται μέχρι τις 16 Ιανουαρίου όταν θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που υπέβαλε […]