ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο εκτελεστικό απόσπασμα χιλιάδες Oφειλέτες Ταμείων αλλά και Δανειολήπτες

1 min read

Με… συνοπτικές διαδικασίες ο… φιλεύσπλαχνος Τσίπρας οδηγεί στο εκτελεστικό απόσπασμα εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων που αποκλείονται από το σύστημα της ρύθμισης των 120 δόσεων.

Από την άλλη πλευρά, το 70% των δανειοληπτών που υπάγονται στον νόμο Κατσέλη θα βρεθούν εκτός προστασίας μόλις λήξει το σημερινό πλαίσιο.

Το Μαξίμου τρέμει στην ιδέα των μαζικών πλειστηριασμών μέσα στους επόμενους μήνες, τους οποίους θέλει να αποφύγει όπως ο… διάολος το λιβάνι. Μόνο οι δανειολήπτες που θα βρεθούν ξεκρέμαστοι ανέρχονται σε 400.000, εκ των οποίων οι 150.000 προστατεύονται σήμερα από τον Νόμο Κατσέλη.

Εκεί που πραγματικά γίνεται ο κακός χαμός είναι στις οφειλές προς την Εφορία, αλλά πολύ περισσότερο προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν 362.794 οφειλέτες των Ταμείων, οι οποίοι δεν μπορούν να μπουν στο πλαίσιο των 120 δόσεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών στο τέλος Σεπτεμβρίου 2018 ο αριθμός των οφειλετών ήταν 908.705 φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.

Τώρα, η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει ότι είναι… ευαίσθητη, αφού όμως προηγουμένως είχε φροντίσει να ισοπεδώσει με τα μέτρα της χιλιάδες επιχειρήσεις λόγω και του ιδεολογικού κόμπλεξ που έχει.

Δημοσίευση στα Social Media