ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στάση εργασίας σε Μετρό, προαστιακό και τρένα τη Δευτέρα – Ποιες ώρες δεν θα λειτουργήσουν οι συρμοί

1 min read

Στάση εργασίας σε Μετρό, προαστιακό και τρένα τη Δευτέρα - Ποιες ώρες δεν θα λειτουργήσουν οι συρμοί

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Πώς θα λειτουργήσουν τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς

 

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων στο Μετρό αναφέρεται: «οι εργαζόμενοι στο Μετρό απαντάμε άμεσα και συνεχίζουμε το πρόγραμμα των δράσεων μας με στάση εργασίας τη Δευτέρα 13/11/17 από την έναρξη της λειτουργίας έως τις 9 η ώρα το πρωί. Προχωράμε άμεσα και δυναμικά για να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τις αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του κέρδους και της ιδιωτικοποίησης».

 

Έτσι, οι συρμοί του Μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 9 το πρωί. Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά.

Στάση εργασίας όμως θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 10 το πρωί έως και τις 13:00 το μεσημέρι όπως αποφάσισαν τα δύο σωματεία των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΕΠΕ και ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η στάση εργασίας γίνεται στη μνήμη των δυο συναδέλφων και του συμπολίτη μας που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο. Αγωνιζόμαστε για την άμεση ολοκλήρωση των έργων υποδομής (τηλεδιοίκηση – φωτοσήματα) για να έχουμε ακόμα πιο ασφαλή και γρήγορα τρένα στην Ελλάδα, στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού. Ο σιδηρόδρομος ήταν, είναι και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς στην χώρα μας». Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν την τρίωρη στάση εργασίας που έχουν εξαγγείλει από τις 10:00 το πρωί έως και τις 13:00 το μεσημέρι.

Τέλος σημειώνεται ότι το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.eu.