Στάση εργασίας σήμερα στο Μετρό και 24ωρη απεργία την ερχόμενη Πέμπτη

Newskamatero

Στάση εργασίας σήμερα στο Μετρό και 24ωρη απεργία την ερχόμενη Πέμπτη

Νέα ταλαιπωρία περιμένει σήμερα το επιβατικό κοινό της Αθήνας εξαιτίας της στάση εργασίας που θα πραγματοποιήσουν οι οδηγοί του Μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί.

Το σωματείο καταγγέλλει «την αδιαφορία που επιδεικνύει το υπουργείο Εργασίας, αλλά και στις άθλιες πρακτικές που εφαρμόζει η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ηλεκτροδηγών, «το υπουργείο Εργασίας αν και διαβεβαίωνε στη συνάντησή μας, λίγες ημέρες πριν τη Δ.Ε.Θ., ότι θα μας απαντήσει άμεσα σχετικά με το αίτημα μας για την αναδρομική αναγνώριση των ασφαλιστικών εισφορών για την κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, αντ’ αυτού ακόμα και μετά από την πραγματοποιηθείσα στάση εργασίας της προηγούμενης εβδομάδας εξακολουθεί να σιωπά».

Το σωματείο κατηγορεί επίσης τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ότι «σε μια άθλια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, βρήκε την ευκαιρία ακόμη μια φορά να προχωρήσει σε προαγωγές προσωπικού με πελατειακά-κομματικά κριτήρια».

Η ταλαιπωρία των επιβατών θα κορυφωθεί την ερχόμενη Πέμπτη καθώς οι οδηγοί θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

"Αντίο" στις κοπάνες - Τέλος στη διάκριση δικαιολογημένων-αδικαιολόγητων απουσιών

Τέλος στη διάκριση δικαιολογημένων και αδικαιολόγητων απουσιών στα σχολεία επιθυμεί να βάλει το υπουργείο Παιδείας. Το σχέδιο που έθεσε προς διαβούλευση προβλέπει ότι οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν για τις απουσίες των παιδιών τους, και καθιερώνεται η επικοινωνία τους με το σχολείο μέσω email. Επίσης, καθιερώνεται η ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης τύπου Λυκείου (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ) […]