ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΣΟΚ! Έλληνας ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ και… ΔΙΩΚΤΗΣ του Χριστιανισμού…

1 min read

Πριν από λίγο καιρό έγινε viral στο διαδίκτυο ένας Έλληνας αστυνομικός ο οποίος μίλησε επωνύμως για πρώτη φορά για την… ιδιαίτερη σεξουαλική του ιδιαιτερότητα. Τότε γνωστές ιστοσελίδες της πολιτικής ορθότητος ασχολήθηκαν μαζί του.

Ο άνθρωπος αυτός, μάλιστα, έγινε υπεύθυνος κατά του ρατσιστικού εγκλήματος και ακτιβιστής υπέρ του Gay Pride.

Μέχρις εδώ δεν μπορεί να πει κανείς κάτι. Όμως πριν από λίγες μέρες ο Έλληνας αξιωματικός έγραψε ένα άρθρο σε ιστοσελίδα, το οποίο είναι τουλάχιστον προκλητικό καθώς εξύβρισε τον Χριστιανισμό και την ορθοδοξία.

Δεν θα σας αναφέρουμε ούτε το όνομα, ούτε και το άρθρο, όμως είναι πραγματικά λυπηρό που στην Ελληνική αστυνομία υπάρχει αξιωματικός ο οποίος κάνει τη “βρώμικη” δουλειά για το σύστημα.

Ο άνθρωπος αυτός προσβάλλει την εκκλησία μας, την Παναγία, αποκαλεί τη θρησκεία μας “κατασκεύασμα” και εξισώνει τους Σταυροφόρους με τους τζιχαντιστές.

Πρόκειται για μια εμετική νεο-παγανιστική προπαγάνδα η οποία δεν θα έπρεπε να γίνεται αποδεκτή στις τάξης του σώματος.

Στο τέλος του άρθρου, ο αστυνομικός καταλήγει πως “ένα σημαντικό πλήθος ανθρώπων, όπως τα ΛΟΑΔ άτομα, θεωρούνται από το Χριστιανισμό όχι απλά κατώτεροι, όπως οι γυναίκες, αλλά ως μη-άνθρωποι, στερούμενοι πλήρως κάθε Δικαίωμα όχι απλά ισότητας αλλά και ύπαρξης”.

Πόση προπαγάνδα πια…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση