Τρ. Οκτ 27th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκάρει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: Ζήτησα δανεικά μέσω Facebook για να βγάλω το μήνα

1 min read

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του γνωστός ηθοποιός, όταν πήγε στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης για να πάρει τη σύνταξή του. Του είχαν μείνει μόλις 40 ευρώ από τα συνολικά 560 που παίρνει κάθε μήνα, καθώς το Δημόσιο του είχε κρατήσει 520 ευρώ για χρέη στην Εφορία.

Αφού πήρε δύο ηρεμιστικά χάπια, καθώς ένιωθε το κεφάλι του να… καίει και φοβήθηκε ότι θα πάθει εγκεφαλικό, αποφάσισε να ζητήσει δανεικά μέσω facebook για να καταφέρει να βγάλει τον μήνα!

Ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος συμμετείχε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις και ταινίες τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, αναγκάστηκε να προβεί σε αυτήν την κίνηση, προκειμένου να… επιβιώσει.

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας οποίος-α μπορεί να με βοηθήσει ας το κάνει… δεν ζητώ ελεημοσύνη, δανεικά ζητώ και με την πρώτη ευκαιρία θα τα επιστρέψω… ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έφτανα στη ζωή μου σ’ αυτήν την κατάσταση!» ήταν η κραυγή της απόγνωσής του.

«Χρωστάω 2.900 ευρώ στην Εφορία, αλλά δεν είχα δηλώσει τον λογαριασμό μου ως ακατάσχετο και συνέβη ό,τι συνέβη. Τώρα, λοιπόν, η λογίστριά μου θα αναλάβει το θέμα και να κάνει ρύθμιση δόσεων. Μάλιστα, μου είπαν ότι αν δεν δηλώσω τον λογαριασμό ως ακατάσχετο θα μου κρατήσουν και τους επόμενους μήνες. Και αυτό μου προκαλεί πανικό!» αναφέρει μιλώντας στην Espresso και εξηγεί γιατί ζήτησε οικονομική βοήθεια από τους διαδικτυακούς φίλους του.

«Αναγκάστηκα, λοιπόν, να βγω στη ζητιανιά μέσω facebook, για να μου δανείσουν και όχι να με ελεήσουν». Επίσης, μας ενημερώνει -με τον τόνο της φωνής του να προδίδει… ευγνωμοσύνη- ότι πολλοί ήταν αυτοί που του έδωσαν χείρα βοηθείας. «Αρκετοί φίλοι μου προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν. Με ό,τι μπορεί ο καθένας και τους ευχαριστώ από καρδιάς».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.